Trefwoord (abonnement)

Type product: methode
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Trefwoord is al bijna 30 jaar dé methode voor levensbeschouwing op de basisschool. De leefwereld van kinderen staat in Trefwoord centraal. Kinderen worden uitgedaagd om aan de hand van eigentijdse verhalen en Bijbelverhalen na te denken over levensbeschouwelijke thema’s.

Kennismaken met Trefwoord? Vraag hier een proefabonnement aan.

Inkijkexemplaar
Prijs op aanvraag
Op voorraad
Bestelnummer
0080

Gegevens

Trefwoord biedt dagelijks materiaal waarmee levensbeschouwelijke thema’s verkend worden. Elke dag vind je een losstaande korte activiteit, gebaseerd op het kalenderbeeld. Wekelijks zorgen drie domeinen – Bronnen en tradities, Kind en Samenleving – voor verbreding en verdieping van het thema. Daarnaast biedt Trefwoord inspirerende kerst- en paasvieringen aan rond een zorgvuldig uitgekozen thema. Bij de kerst- en paasthema’s kun je voor de onderbouw prentenboeken bijbestellen.

Trefwoord verschijnt vier keer per jaar in de vorm van handleidingen voor onder-, midden- en bovenbouw. Abonnees hebben toegang tot het digitale lesmateriaal op de website www.trefwoord.nl. Daarnaast kun je een aanvullende kalenderset aanschaffen voor € 35,40 per groep. Deze set bestaat uit de themaposters en een scheurblok, die je in de klas kunt ophangen.

Kennismaken met Trefwoord?

Probeer Trefwoord nu uit! Een goede gelegenheid om met het hele team en de kinderen te ervaren hoe jullie met Trefwoord invulling kunnen geven aan levensbeschouwing op school.

Vraag hier een proefabonnement aan.

Een proefabonnement omvat één editie van de methode en kost € 80,-. Het aantal handleidingen dat wordt geleverd in het proefabonnement komt overeen met het aantal groepen van de school. Toegang tot het digitale lesmateriaal op de website www.trefwoord.nl is ook onderdeel van het proefabonnement.

Abonnement

Een abonnement op Trefwoord kan uitsluitend schoolbreed (voor alle groepen in de school) worden afgesloten en bestaat uit een basisbedrag plus een vast bedrag per groep. Bekijk hier het complete prijzenoverzicht.

Als abonnee heb je via Basispoort toegang tot het digitale lesmateriaal op de website www.trefwoord.nl.

De abonnementsprijs voor het schooljaar 2024-2025 bedraagt € 560,- voor het basisbedrag en € 66,40 per groep. Abonnementen kunnen bij ieder nummer ingaan en worden jaarlijks automatisch verlengd. Het abonnementsjaar loopt parallel met het schooljaar. Opzeggingen moeten schriftelijk vóór 1 juni worden ingediend.

Vraag hier een abonnement aan.

Voor kleine scholen (t/m 75 leerlingen) hanteren wij een kortingsregeling. Op deze pagina in artikel 3A vind je meer informatie over deze zgn. kleine-scholenregeling.

Identiteitsbegeleiders

Identiteitsbegeleiders en GVO-docenten komen in aanmerking voor een aantrekkelijke kortingsregeling. Hiervoor kun je contact opnemen met onze abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch via 033 460 19 43.

Meer informatie?

Heb je vragen over een (proef)abonnement of wil je meer informatie over Trefwoord? Neem dan contact op met de abonnementenservice via ons contactformulier of telefonisch via 033 460 19 43.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0080
Productuitvoering samengesteld product
Type product methode
Leeftijd bovenbouw, kleuters, middenbouw, onderbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo