Woordenschat

Auteur(s): Jos van Hest, Bette Westera
Type product: geschenk
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Geschenkboekje voor leerkrachten. In dit boekje vind je een schat aan mooie en waardevolle woorden. Gedichten die je raken, (kinder)uitspraken die uitdagen en vragen die je nét anders laten kijken. Met gedichten van Bette Westera en Jos van Hest. Verrijkt met sfeervolle illustraties van Katja Schellekens.

Inkijkexemplaar Bekijk video
€ 4,50
Op voorraad
Bestelnummer
4988
  • Vanaf 10 exemplaren € 4,28
  • Vanaf 30 exemplaren € 4,05

Gegevens

Samenstelling

Het boekje is samengesteld door Cora Vlaming en Liesbeth van 't Hof.

Geschenkboekje voor leerkrachten

Je wilt een collega's of stagiairs een cadeautje geven. Bijvoorbeeld voor de Dag van de Leraar. Of wellicht zoek je een mooi, inspirerend welkomstcadeau voor een nieuwe medewerker? De kleine geschenkboekje van Kwintessens, zoals Woordenschat, zijn hiervoor gemaakt!

Met ruimte om notities te maken van opvallende woorden, speciale gebeurtenissen en bijzondere momenten in de klas. Zo wordt dit boekje een persoonlijke schat.

Recensie door NDB Biblion
Dichtbundeltje in zakformaat, bedoeld als geschenkboekje voor leerkrachten, met 22 grappige inspirerende gedichtjes, geschreven door de bekende auteurs Jos van Hest en Bette Westera. De korte versjes zijn verdeeld over vier seizoenen, beginnend bij de herfst als het begin van het schooljaar. De prachtige poëzie rijmt nauwelijks, maar snijdt onderwerpen aan, die voor een leerkracht heel herkenbaar zijn. Het gaat over mooie en bijzondere momenten in de klas (de betekenis van "leerkracht", veel speciale dagen, cursus welkom, verdriet, kinderverliefdheid, vakantie, afscheid, e.d.). Na elk gedichtje volgt een lege ruimte, waarop de leerkracht zijn/haar eigen notities kan maken over het onderwerp of de periode, door bijvoorbeeld speciale gebeurtenissen in de eigen klas of bijzondere kinderuitspraken toe te voegen. Zo kan een leraar er een eigen persoonlijk boekje van maken. Met mooie sfeervolle illustraties in kleur. De mooie gedichtjes verdienen een podium, maar het boekje is, door de vele nog in te vullen ruimte om het geheel te personaliseren.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 4988
Auteur(s) Jos van Hest, Bette Westera
Illustrator(en) Katja Schellekens
ISBN 9789057885761
Aantal pagina's 120
Verschijningsjaar 2022
Productuitvoering paperback
Formaat 17 x 12,5 cm
Type product geschenk

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo