Strafkamp 8 de film — pakket

Auteur(s): Niek de Kruif en Gerard van Midden

De veelgespeelde afscheidsmusical Strafkamp 8 is nu beschikbaar als film!

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime.

Inhoud pakket: 1 USB-stick en 6 tekstboekjes. Tip: bestel extra tekstboekjes en geef ze uw leerlingen cadeau op de afscheidsavond voor een blijvende herinnering aan groep 8!

€ 51,50
Op voorraad
Bestelnummer
8436

Gegevens

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Dat levert spannende en humoristische momenten op. Helemaal als twee kinderen kans zien zich aan de regels te onttrekken. Ze ontdekken een geheim dat Bep al vijftig jaar met zich meedraagt: de mysterieuze verdwijning van haar dochter Sofie.

Twee louche detectives, een overval, een échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een daverend en verrassend einde van Strafkamp 8!

Montage van uw film:

Het monteren van een film kan een lastig klusje zijn. Zeker als u niet over de juiste programma's of voldoende capaciteit op uw computer beschikt. U kunt hiervoor JouwSchoolfilm.nl inschakelen. Zij zijn gespecialiseerd in o.a. filmmontage en -distributie. Bekijk bijvoorbeeld het Groep 8 afscheidsfilmpakket.

Bekijk snel alle mogelijkheden van op de website van Jouw Schoolfilm.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 8436
Aantal Rollen 15-35
Auteur(s) Niek de Kruif en Gerard van Midden
Muziek Gerard van Amstel
Illustrator(en) Adriaan Bijloo
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering musical (6 tekstboekjes USB-stick)
Leeftijd bovenbouw
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo