Eindfilm Code rood! - filmscript (digitaal)

Auteur(s): Erik Idema
Type product: filmpakket
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Groep 8 wordt opgesloten in het museum van de toekomst. De kinderen zijn op zichzelf aangewezen en laten ze zien hoe de wereld er in de toekomst uit kan zien. Dat zou wel eens heel wat beter kunnen zijn dan iedereen verwacht! Een film vol spanning en humor, die laat zien dat de toekomst vandaag begint!

Bekijk de website voor tips en meer!

vanaf 13 personen  45 min

Inkijkexemplaar Bekijk video
€ 80,00
Op voorraad
Bestelnummer
8441
Downloads

Gegevens

Digitaal pakket in account

Bij de bestelling van dit filmpakket maak je een account aan in de webwinkel. Het digitale pakket vind je dan als zip-bestand in uw account. Daar kun je het filmpakket downloaden op de computer.

Afscheidsfilm Code Rood

Groep 8 van basisschool De afzwaaier heeft een VIP-arrangement gewonnen bij het spiksplinternieuwe Museum van de Toekomst. ’s Avonds krijgen ze een persoonlijke rondleiding van de directrice. Eenmaal binnen kijken ze hun ogen uit. En hun handen; Tijmen vraagt zich af waar het rode knopje voor is. Er is maar één manier om daar achter te komen. Voorzichtig drukt hij erop en dan… gaat het alarm af, de deuren sluiten automatisch, er komen valhekken naar beneden en het museum wordt hermetisch afgesloten....

In Code rood! zijn de kinderen op zichzelf aangewezen en laten ze zien hoe de wereld er in de toekomst uit kan zien. Dat zou wel eens heel wat beter kunnen zijn dan iedereen verwacht! Een film vol spanning en humor, die laat zien dat de toekomst vandaag begint!

Daarom bestellen leerkrachten 'Code Rood'

  • Voor grote én kleine groepen (minimaal 13 spelers)
  • Diverse soorten rollen, ook ruimte voor eigen creatieve inbreng
  • Veel verschillende, humoristische ‘typetjes’

Het filmscript volgt de verhaallijn van de musical

Het kan gefilmd worden op verschillende locaties, zodat er veel afwisseling in het beeld ontstaat. Een voordeel van het maken van een film is dat de acteurs op de avond zelf niet meer zenuwachtig hoeven te zijn. Ook kan een film een goed alternatief zijn als er geen publiek aanwezig kan zijn bij de afscheidsavond.

Ga naar www.eindmusical-code-rood.nl voor de trailer, muziekfragmenten, personages, downloads en nog veel meer!

Inhoud filmscriptpakket

  • Tekstboekje
  • Het script (aanpasbaar in Word)
  • 1 liedje
  • De soundmix van het liedje
  • Bladmuziek

Op zoek naar assistentie bij het maken van jullie film?

Wij werken samen met Jouw Schoolfilm en Eindfilmmaken.nl. 

Jouw Schoolfilm

Jouw Schoolfilm is dé specialist wanneer het gaat om het filmen van afscheidsmusicals en het maken van afscheidsfilms voor groep 8. Voor o.a. cameraverhuur en filmmontage. Bekijk snel alle mogelijkheden op de website van Jouw Schoolfilm.

Eindfilmmaken.nl

EindfilmMaken.nl verzorgt educatieve workshops en videoproducties voor het (basis)onderwijs. Voor een prachtig aandenken aan groep 8 kunnen ze jullie eindfilm of musical filmen, filmapparatuur ter beschikking stellen en/of jullie eigen opnames monteren.
Actie: Bij projecten van Eindfilmmaken.nl is altijd een script van Kwintessens inbegrepen.

 

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 8441
Auteur(s) Erik Idema
Muziek Gerard van Amstel
Illustrator(en) Michel de Boer
Productuitvoering download
Type product filmpakket
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo