Online Inspiratiesessie 'Wat geloof jij eigenlijk?

Categorieën
Online Inspiratiesessie 'Wat geloof jij eigenlijk?

Tijdens deze inspiratiesessie verkennen we hoe u kinderen met hun levensvragen kunt begeleiden. Dit doen we door kennis te maken met de achterliggende visie bij de lessuggesties van het boek Wat geloof jij eigenlijk?. Daarnaast oefenen we in groepjes met het voeren van dergelijke gesprekken door aan de slag te gaan met een van de lessuggesties bij dit boek. En inspireren en helpen we elkaar met onze good practises en vragen over het het voeren van gesprekken met kinderen die er echt toe doen. Doet u mee? 

Met kinderen in gesprek over levensvragen, die de coronacrisis bij hen oproept. Hoe doe je dat? En waar moet je tijdens zo'n gesprek op letten? Jong Protestant, Kwintessens en PC GVO organiseren op dinsdagavond 9 maart een online inspiratiesessie. Bent u erbij?

  • ‘Waarom is het voor mensen eigenlijk belangrijk om elkaar een knuffel te kunnen geven?’
  • ‘Is het eerlijk dat ik mijn verjaardag niet kan vieren en geen wedstrijden kan spelen, terwijl corona vooral gevaarlijk is voor oudere mensen?’
  • ‘Wil God niets aan de coronacrisis doen of kan Hij het niet?’

Wanneer: dinsdag 9 maart 2021
Tijd: 20.00-21.30 uur
Doelgroep: vrijwilligers en professionals in het kerkelijk jeugdwerk, leerkrachten in het basisonderwijs, GVO docenten en ouders, die werken met bovenbouwkinderen van de basisschool en jonge tieners in het voortgezet onderwijs.
Locatie: online, via Zoom

 

Aanmelden kan tot maandag 8 maart 10.00 uur via dit aanmeldformulier. Na inschrijving ontvangt u uiterlijk op maandag 8 maart een mail met de link om deel te nemen.