Woorden van Jezus

Auteur(s): Sophie Piper
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

In deze uitgave staan 20 gelijkenissen bij elkaar. De verloren zoon, de zaaier en de barmhartige Samaritaan mogen natuurlijk niet ontbreken. Een prachtig geillustreerd boek, om samen met kinderen de klas, kerk of thuis voor te lezen. Nu voor een aantrekkelijke prijs. 

€ 5,99
Op voorraad
Bestelnummer
3663
  • Vanaf 10 exemplaren € 5,69
  • Vanaf 30 exemplaren € 5,39

Gegevens

'De mensen in Galilea raken er niet over uitgepraat: die jongeman die vroeger in Nazaret timmerman was, vertelt tegenwoordig verhalen... en wat voor verhalen! Hij heet Jezus, en hij zit vol verhalen over Gods nieuwe wereld.'

De gelijkenissen van Jezus spreken niet alleen volwassenen, maar ook veel kinderen aan. In deze mooi geïllustreerde uitgave staan 20 gelijkenissen bij elkaar. De verloren zoon, de zaaier en de barmhartige Samaritaan mogen natuurlijk niet ontbreken.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 3663
Auteur(s) Sophie Piper
Illustrator(en) Sophie Allsop
ISBN 9789057885051
Aantal pagina's 48
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering hardcover
Leeftijd middenbouw, onderbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo