Kind op Zondag - jaarabonnement

Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Kind op Zondag biedt gebruiksklaar materiaal voor kindernevendienst en zondagsschool. Voor elke zondag zijn er navertellingen van Bijbelverhalen, liedjes, knutseltips, spelvormen en nog veel meer.

Het materiaal van Kind op Zondag verschijnt digitaal in acht blokken per jaar. De werkbladen die voorheen in Kleur in de Kerk stonden, zijn nu onderdeel van het materiaal.

Naast het digitale materiaal ontvang je twee keer per jaar een magazine met een overzicht van lezingen en thema’s over de komende periode, praktische tips en introductie van de projecten voor de advent en veertigdagentijd.

Een abonnement op Kind op Zondag vraag je eenvoudig aan via dit formulier. Of neem contact op met onze abonnementenservice via abonnementen@kwintessens.nl of via telefoonnummer 033 460 19 43.

Inkijkexemplaar
Prijs op aanvraag
Op voorraad
Bestelnummer
0010

Gegevens

Kind op Zondag biedt gebruiksklaar materiaal voor kindernevendienst en zondagsschool. Voor elke zondag zijn er navertellingen van Bijbelverhalen, liedjes, knutseltips, spelvormen en nog veel meer.

De methode wordt volledig digitaal aangeboden in acht blokken van zes of zeven zondagen en bevat gebruiksklaar materiaal voor vertellen en vieren met kinderen van 4 tot 12 jaar. Het materiaal bevat suggesties voor het kindermoment in de kerk, voorleesverhalen, gespreksvragen, activiteiten / werkvormen en liedsuggesties. De voorleesverhalen zijn er in twee varianten: geschikt voor 4-7 jaar en 8-12 jaar. De werkvormen zijn gedifferentieerd in drie leeftijdsgroepen: 4-7 jaar, 8-10 jaar en 11-12 jaar. Elke week is er een werkblad. Ook is er elke week een toelichting bij de Bijbeltekst bedoeld voor de leidinggevende en de predikant. Voor jongeren van 12-15 jaar wordt ca. 20 keer per jaar een viering aangeboden in de rubriek Vieren met jongeren. Voor de Advent en Veertigdagentijd worden projecten ontwikkeld waarbij aanvullende uitgaven zijn aan te schaffen zoals posters, gezinsboekjes en projectboeken.
Bij de keuze van de Bijbellezingen is het Oecumenisch Leesrooster leidend.

Abonnementsprijs

De abonnementsprijs van Kind op Zondag in jaargang 2024-2025 bedraagt € 188,-.
Voor dit bedrag mogen alle betrokkenen bij het kinderwerk binnen één kerk gebruikmaken van het materiaal. Onder een kerk verstaan wij een (wijk-)gemeente met een eigen (wijk-)kerkenraad. Heb je een gemeente met meerdere wijkgemeenten, dan sluit elke wijkgemeente een eigen abonnement af.
Met het abonnementsnummer kun je een account aanmaken op de website. Wij vertrouwen erop dat je het abonnementsnummer niet deelt met mensen uit andere kerken.

Abonnementen kunnen ingaan bij aanvang van elk nieuw blok en worden jaarlijks automatisch verlengd. Het abonnementsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0010
Productuitvoering digitaal

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo