Ik ben STEENgoed — bordspel

Auteur(s): Hennie Tjassens
Type product: spelmateriaal
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Wat je denkt, is vaak niet echt zo. Je kunt veel meer dan je denkt. Maar hoe buig je je gedachten om? Met dit bordspel leren kinderen op speelse wijze omgaan met faalangst.

€ 47,50
Op voorraad
Bestelnummer
0937

Gegevens

Gebrek aan zelfvertrouwen en faalangst komen bij veel kinderen in meer of mindere mate voor. Ik ben STEENgoed leert kinderen deze gedachten ombuigen naar vervangende gedachten waarbij ze zich wel prettig voelen en die ze verder helpen.

Het bordspel voert de kinderen mee op een tocht, waarbij ze onderweg opdrachten uitvoeren en positieve oplossingen voor gestelde situaties bedenken. Hierbij moeten ze zoveel mogelijk goudklompjes verzamelen. Behalve opdrachtkaarten zijn er kaarten met positieve affirmaties om het zelfbeeld van kinderen te versterken, waarbij alternatieven voor negatieve gevoelens worden aangereikt. En er zijn kaarten met opdrachten en vragen gericht op in het verleden behaalde successen van de kinderen zelf en hoe ze bepaalde lastige situaties hebben aangepakt.

Compleet in doos: full colour bordspel: 40 x 50 cm, pionnen, dobbelsteen, goudsteentjes, vragenkaartjes en zandlopertje.

Voor kinderen van +/- 8-12 jaar.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0937
Auteur(s) Hennie Tjassens
Illustrator(en) Roger Klaassen en Dennis Tjassens
ISBN 9789057883262
Productuitvoering karton
Formaat 40 x 50 cm
Type product spelmateriaal

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo