Vreemde beesten

Auteur(s): Maaike Fluitsma
Type product: leesboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Charlie is net voor de zomervakantie verhuisd naar een stil dorp aan zee. Ze kent er niemand en het lijkt een lange, saaie zomer te worden. Dan komt ze tijdens haar ontdekkingstochten door de duinen oog in oog te staan met een slang en een leguaan. Wat doen die exotische dieren in de Nederlandse duinen? 

Inkijkexemplaar
€ 8,95
Op voorraad
Bestelnummer
5058
  • Vanaf 10 exemplaren € 8,50
  • Vanaf 30 exemplaren € 8,06

Gegevens

Charlie is net voor de zomervakantie verhuisd naar een stil dorp aan zee. Ze kent er niemand en het lijkt een lange, saaie zomer te worden. Dan komt ze tijdens haar ontdekkingstochten door de duinen oog in oog te staan met een slang en een leguaan. Wat doen die exotische dieren in de Nederlandse duinen? Samen met Mick, die ze op een van haar haar verkenningstochten heeft ontmoet, gaat ze op onderzoek uit. Eén ding is zeker: deze zomer wordt zeker niet saai!

Recensie door NBD Biblion

Dit verhaal combineert de problematiek van het wennen aan een nieuwe gezinssamenstelling met dierensmokkel in een vlot verhaal, dat goed is opgebouwd. De vaart zit er flink in en dit houdt de aandacht van begin tot eind vast. De bladspiegel oogt behoorlijk vol, maar het lettertype is vrij groot en de lengte van de hoofdstukken is overzichtelijk. Hierdoor leest het verhaal prettig.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5058
Auteur(s) Maaike Fluitsma
Illustrator(en) Tirza Beekhuis
ISBN 9789057885495
Aantal pagina's 116
Verschijningsjaar 2021
Productuitvoering hardcover
Formaat 15 x 23,5 cm
Type product leesboek
AVI-niveau Plus

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo