Met niemand over praten!

Auteur(s): Jan van den Dool
Type product: leesboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Het is winter 1944/45. Het zuiden van Nederland is bevrijd, maar in de rest van het land is het nog oorlog. Het leven wordt steeds zwaarder. Ook voor Nico en Janke, twee avontuurlijke kinderen, die van alles zien en meemaken, maar nergens over mogen praten.

Inkijkexemplaar
€ 8,95
Op voorraad
Bestelnummer
5137
  • Vanaf 10 exemplaren € 8,50
  • Vanaf 30 exemplaren € 8,06

Gegevens

Het is vroeg winter in 1944-45. Het zuiden van Nederland is bevrijd, maar in de rest van Nederland is het nog oorlog. Nico en Janke zijn avontuurlijke kinderen. Ze maken spannende dingen mee, maar ze mogen er niet over praten... Omdat je tijdens de oorlog niet weet wie je kunt vertrouwen en wie niet, wordt over veel dingen geheimzinnig gedaan. ‘Dat is nu te gevaarlijk om te weten. Na de oorlog zullen we het vertellen,’ krijgen ze steeds te horen. Maar hoe lang zal dat nog duren?

 

Lees het eerste hoofdstuk

De leesboeken van Kwintessens sluiten aan bij de gedragscategorieën van Kinderen en… hun sociale talenten en de SCOL. Met het lezen van deze leuke boeken vergroten kinderen hun leesvaardigheid, aansluitend bij hun eigen AVI-leesniveau. Tegelijk sluiten de boeken aan bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Herkenbare verhalen en dilemma’s helpen ze op een speelse manier te ontdekken dat er verschillende mogelijkheden zijn om met situaties om te gaan. Ze kunnen leren van de succesvolle en soms minder handige keuzes die leeftijdgenoten in herkenbare situaties maken.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5137
Auteur(s) Jan van den Dool
Illustrator(en) Roelof van der Schans
ISBN 9789057884412
Aantal pagina's 104
Verschijningsjaar 2020 (herdruk)
Productuitvoering hardcover
Formaat 16,5 x 23 cm
Type product leesboek
AVI-niveau M7

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo