Meneer de Zwerver

Auteur(s): Iris Boter
Type product: leesboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Thijs en Anne gaan niet op zomervakantie dit jaar, omdat hun moeder niet zoveel geld heeft. In het bos vlak bij hun huis bouwen ze een fantastische boomhut. Maar steeds als ze ’s ochtends bij de hut komen, zien ze vreemde dingen. Met een webcam proberen ze erachter te komen wat er ’s nachts gebeurt in de hut.

Inkijkexemplaar
€ 8,95
Op voorraad
Bestelnummer
5044
  • Vanaf 10 exemplaren € 8,50
  • Vanaf 30 exemplaren € 8,06

Gegevens

Thijs en Anne gaan niet op zomervakantie dit jaar, omdat hun moeder niet zoveel geld heeft. Als ze een nieuwe baan krijgt, moeten ze zichzelf vermaken. In het bos vlak bij hun huis bouwen ze een fantastische boomhut. Ook hun neef Sietse doet mee. Maar steeds als ze ’s ochtends bij de hut komen, zien ze vreemde dingen. Wie heeft de chips opgegeten? En van wie zijn die lange grijze haren en die rare sok? Met een webcam proberen ze erachter te komen wat er ’s nachts gebeurt in de hut.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5044
Auteur(s) Iris Boter
Illustrator(en) Mirèn van Alphen
ISBN 9789057884993
Aantal pagina's 116
Verschijningsjaar 2017
Productuitvoering hardcover
Formaat 15 x 23,5 cm
Type product leesboek
AVI-niveau M7, E7

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo