Kwink-bal

Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

De grote, zachte Kwink-bal heeft 32 vlakken met beelden en woorden. In diverse spelvarianten stimuleer je de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. De Kwink-bal is bedoeld voor gebruik in de midden- en bovenbouw.

Inclusief handleiding met werkvormen.

€ 19,95
Op voorraad
Bestelnummer
0924

Gegevens

Handleiding met verschillende werkvormen

In de handleiding vind je een groot aantal ideeën voor activerende werkvormen voor sociaal-emotioneel leren (SEL). In SEL-lessen staan emoties en sociale vaardigheden centraal. De Kwink-bal stimuleert kinderen aan de hand van speelse en uitdagende oefeningen om emoties te herkennen en te benoemen. In de handleiding staan groepsopdrachten, opdrachten voor tweetallen en opdrachten die individueel worden uitgevoerd. Door deze afwisselend aan te bieden wordt de speel- en leertijd optimaal benut.

Op de Kwink-bal zie je een aantal dieren uit Kwink, een SEL-methode voor de basisschool. Maar je kunt de bal bij elke andere SEL-methode gebruiken. Kinderen verkennen spelenderwijs verschillende emoties door ze aan de hand van de opdrachten te benoemen, uit te spelen, uit te vergroten of juist te verkleinen.

Inhoud pakket

Het pakket bestaat uit:

  • De stoffen buitenbal
  • Twee binnenballonnen
  • Een tuit om de ballon mee op te blazen

Extra binnenballen kun je hier bestellen.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0924
Verschijningsjaar 2020
Productuitvoering samengesteld product
Gekoppeld aan methode Kwink

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo