Eindmusical Code Rood! (digitaal)

Auteur(s): Erik Idema
Type product: musicalpakket
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Eindmusical voor groep 8!
Groep 8 wordt per ongeluk opgesloten in het Museum van de Toekomst. De kinderen zijn op zichzelf aangewezen en laten zien hoe de wereld er in de toekomst uit kan zien. Dat zou wel eens heel wat beter kunnen zijn dan iedereen verwacht. Een musical vol spanning en humor, die laat zien dat de toekomst vandaag begint!

Bekijk de website voor tips en meer!

10-45 personen  60-75 min

Inkijkexemplaar Beluister audio Bekijk video
€ 160,00
Op voorraad
Bestelnummer
8440
Download

Gegevens

Digitaal pakket in account

Bij de bestelling van dit musicalpakket maak je een account aan in de webwinkel. Het digitale pakket vind je dan als zip-bestand in je account. Daarkun je het musicalpakket downloaden op je computer.

Opgesloten in het Museum van de Toekomst… is groep 8 er klaar voor?

Groep 8 van basisschool De afzwaaier heeft een VIP-arrangement gewonnen bij het spiksplinternieuwe Museum van de Toekomst. ’s Avonds krijgen ze een persoonlijke rondleiding van de directrice. Eenmaal binnen kijken ze hun ogen uit. En hun handen; Tijmen vraagt zich af waar het rode knopje voor is. Er is maar één manier om daar achter te komen. Voorzichtig drukt hij erop en dan…

…gaat het alarm af, de deuren sluiten automatisch, er komen valhekken naar beneden en het museum wordt hermetisch afgesloten.

In Code rood! zijn de kinderen op zichzelf aangewezen en laten ze zien hoe de wereld er in de toekomst uit kan zien. Dat zou wel eens heel wat beter kunnen zijn dan iedereen verwacht!

Een musical vol spanning en humor, die laat zien dat de toekomst vandaag begint! 

Bekijk de website voor tips en meer!

Inhoud musicalpakket:

  • Rollen, tekst en regieaanwijzingen
  • Het script (aanpasbaar in Word)
  • De liedjes
  • De soundmix
  • Bladmuziek
  • Een programmaboekje
  • Een poster voor in de klas

Liever een film maken?

Van Code rood! bestaat ook een filmscript!

Op zoek naar assistentie bij het filmen of monteren van jullie musical?

Wij werken samen met Jouw Schoolfilm en Eindfilmmaken.nl. 

Jouw Schoolfilm

Jouw Schoolfilm is dé specialist wanneer het gaat om het filmen van afscheidsmusicals en het maken van afscheidsfilms voor groep 8. Voor o.a. cameraverhuur en filmmontage.
Actie: boek nu het Camera Plus pakket + montage en ontvang het bedrag van dit filmscript retour via Jouw Schoolfilm! Bekijk snel alle mogelijkheden op de website van Jouw Schoolfilm.

Eindfilmmaken.nl

EindfilmMaken.nl verzorgt educatieve workshops en videoproducties voor het (basis)onderwijs. Voor een prachtig aandenken aan groep 8 kunnen ze jullie eindfilm of musical filmen, filmapparatuur ter beschikking stellen en/of jullie eigen opnames monteren.
Actie: Bij projecten van Eindfilmmaken.nl is altijd een script van Kwintessens inbegrepen.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 8440
Auteur(s) Erik Idema
Muziek Gerard van Amstel
Illustrator(en) Michel de Boer
Verschijningsjaar 2021
Productuitvoering download
Type product musicalpakket
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo