Eindfilm Strafkamp 8 (digitaal)

Auteur(s): Niek de Kruif en Gerard van Midden
Type product: filmpakket
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

De veelgespeelde afscheidsmusical Strafkamp 8 is er ook als film!

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime.

Bekijk de website voor de trailer, personages en meer!

min. 13 personen  45 min.

Digitaal pakket in account

Bij de bestelling van dit digitale filmpakket maak je een account aan in de webwinkel. Het digitale pakket vind je dan als zip-bestand in je account. Daar kun je het filmpakket downloaden op je computer.

€ 51,50
Op voorraad
Bestelnummer
8436
Download

Gegevens

Het verhaal

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Dat levert spannende en humoristische momenten op. Helemaal als twee kinderen kans zien zich aan de regels te onttrekken. Ze ontdekken een geheim dat Bep al vijftig jaar met zich meedraagt: de mysterieuze verdwijning van haar dochter Sofie.

Twee louche detectives, een overval, een échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een daverend en verrassend einde van Strafkamp 8!

Inhoud digitaal filmpakket

  • Het (bewerkbare) filmpscript
  • De liedjes (ingezongen en soundmix-versies)
  • Speciale filmmuziek en geluidseffecten
  • Promotiematerialen.

Op zoek naar assistentie bij het maken van jullie film?

Wij werken samen met Jouw Schoolfilm en Eindfilmmaken.nl. 

Jouw Schoolfilm

Jouw Schoolfilm is dé specialist wanneer het gaat om het filmen van afscheidsmusicals en het maken van afscheidsfilms voor groep 8. Voor o.a. cameraverhuur en filmmontage.
Bekijk snel alle mogelijkheden op de website van Jouw Schoolfilm.

Eindfilmmaken.nl

EindfilmMaken.nl verzorgt educatieve workshops en videoproducties voor het (basis)onderwijs. Voor een prachtig aandenken aan groep 8 kunnen ze jullie eindfilm of musical filmen, filmapparatuur ter beschikking stellen en/of jullie eigen opnames monteren.
Actie: Bij projecten van Eindfilmmaken.nl is altijd een script van Kwintessens inbegrepen.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 8436
Auteur(s) Niek de Kruif en Gerard van Midden
Muziek Gerard van Amstel
Illustrator(en) Adriaan Bijloo
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering download
Type product filmpakket
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo