Bagage

Type product: afscheidsboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

In dit afscheidsboek kunnen kinderen uit groep 8 herinneringen vastleggen, lezen ze interessante weetjes, herkenbare verhalen van leeftijdsgenoten en Bijbelverhalen waarover ze zich kunnen verbazen. Kortom, verrassende en boeiende bagage voor onderweg.

Inkijkexemplaar Bekijk video
€ 11,95
Op voorraad
Bestelnummer
3551
  • Vanaf 10 exemplaren € 11,35
  • Vanaf 30 exemplaren € 10,76

Gegevens

Tijd om in te pakken! Die volle schriften mogen mee naar huis. Je etui kan in je rugzak. Na de zomervakantie breekt er een nieuwe periode aan: de middelbare schooltijd.

Natuurlijk neem je veel herinneringen aan de basisschooltijd met je mee. Om ze niet te vergeten, kun je ze in dit afscheidsboek opschrijven. Het boek staat boordevol inspirerende verhalen, mooie gedichten en leuke weetjes. Ze zetten je aan het denken, roepen vragen op en scherpen je kijk op het leven. Om mee te nemen als bagage voor onderweg. Jouw toekomst tegemoet.

Waarom scholen Bagage cadeau geven

  • Dit afscheidsgeschenk laat iets zien van wat de leerlingen hebben gedeeld in de lessen levensbeschouwing. Zo geeft het de kinderen bij het afscheid een tastbare herinnering mee aan de basisschool.
  • Een aantrekkelijk kijk- en leesboek om in te bladeren en je oog op korte artikelen te laten vallen, of in zijn geheel te lezen.
  • Er is ruimte om het boek te personaliseren.

Voor leerkrachten: gratis lesbrief

In deze Bagage-lesbrief staan verschillende werkvormen om samen met je klas te doen aan het eind van groep 8. Download de lesbrief en kies een paar leuke werkvormen uit voor de laatste weken op de basisschool. 

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 3551
ISBN 9789057885648
Aantal pagina's 64
Verschijningsjaar 2022
Productuitvoering hardcover
Formaat 22 x 22 cm
Type product afscheidsboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo