Kerstverhalenboek Tijd voor Kerst

Auteur(s): Samengesteld door Cora Vlaming en Karine van der Zon-Mels
Type product: verhalenboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Kerst is het feest van verwachting, van sfeer, warmte en vooral ook van het vertellen van verhalen. Dit boek bevat een schat aan verhalen en gedichten. Een gevarieerd boek dat uitnodigt tot lezen en voorlezen of vertellen. De prachtige illustraties van Jenny Lindhout versterken de verhalen met sfeervolle en verrassende beelden.

Inkijkexemplaar
€ 12,50
Op voorraad
Bestelnummer
5563

Gegevens

Kerst is het feest van verwachting, van sfeer, warmte en vooral ook van het vertellen van verhalen. Dit boek bevat een schat aan verhalen en gedichten. De lengtes ervan wisselen: van kort en puntig tot lang en zwierig. En alles wat daar tussenin zit.

Een groot deel van de verhalen is gloednieuw, maar er staan ook verhalen in het boek die al eerder zijn gepubliceerd. Die verhalen zijn te waardevol om te vergeten! Al met al is het een gevarieerd boek dat uitnodigt tot lezen en voorlezen of vertellen. En om in te kijken: de prachtige illustraties van Jenny Lindhout versterken de verhalen met sfeervolle en verrassende beelden.

In Tijd voor kerst staan verhalen voor alle leeftijden. De handige index achterin helpt om een verhaal te vinden voor de groep die u voor ogen staat. 

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5563
Auteur(s) Samengesteld door Cora Vlaming en Karine van der Zon-Mels
Illustrator(en) Jenny Lindhout
ISBN 9789057885136
Aantal pagina's 132
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering hardcover
Formaat 17 x 24 cm
Type product verhalenboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo