Welkom in de stal

Auteur(s): Cora Vlaming
Type product: prentenboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

In een grot, waar de dieren schuilen en het hooi wordt bewaard, gebeurt iets heel bijzonders. Midden in de nacht wordt er een jongetje geboren.

Het is donker. Totdat de hemel vol licht en engelen is.

Inkijkexemplaar
€ 8,95
Op voorraad
Bestelnummer
2616
  • Vanaf 10 exemplaren € 8,50
  • Vanaf 30 exemplaren € 8,06

Gegevens

In een grot, waar de dieren schuilen en het hooi wordt bewaard, gebeurt iets heel bijzonders. Midden in de nacht wordt er een jongetje geboren. Maria is de moeder van het kindje.

Buiten waken herders over hun schapen. Het is donker. Totdat de hemel vol licht en engelen is. Zij vertellen over een kind dat is geboren. Jezus, het kind van God, geboren in een stal.

Recensie door NDB Biblion
Het kerstverhaal wordt op een hedendaagse manier verteld in direct begrijpelijke taal. Hierdoor kunnen kinderen uit groep 4/5 het verhaal ook zelf lezen. Hanteerbaar vierkant formaat. Bruikbaar thuis, op school of in de kerk. Voorlezen aan kinderen met een protestants-christelijke achtergrond vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar Heruitgave met extra uitleg over de hoofdpersonen en een zoekpagina.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 2616
Feestdag/Viering kerst
Auteur(s) Cora Vlaming
Illustrator(en) Willemke Brouwer
ISBN 9789057885341
Aantal pagina's 20
Verschijningsjaar 2022 (herdruk)
Productuitvoering hardcover
Formaat 24 x 24 cm
Type product prentenboek
Leeftijd kleuters

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo