Plaatjes in een plasje limonade

Auteur(s): Joke Schutten
Type product: leesboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Joep houdt van voetbal. En Joep spaart plaatjes. Fien helpt hem. Maar als Joep en Fien bij oom Sam en tante Laura langsgaan, gaat het mis. De limonade valt om. Over het album van Joep. Het album van Joep is verpest. Zou dat nog goedkomen?

Inkijkexemplaar
€ 8,25
Op voorraad
Bestelnummer
5054
  • Vanaf 10 exemplaren € 7,84
  • Vanaf 30 exemplaren € 7,43

Gegevens

Joep houdt van voetbal. En Joep spaart plaatjes. Fien helpt hem. Het is veel werk. Er zijn wel 250 plaatjes. Joep spaart en spaart. En plakt heel precies. Het wordt een mooi album. Maar als Joep en Fien bij oom Sam en tante Laura langsgaan, gaat het mis. De limonade valt om. Over het album van Joep. Met al zijn gespaarde plaatjes. Het album van Joep is verpest. Zou dat nog goedkomen?

Een heerlijk verhaal om voor te lezen of zelf te lezen over voetballen. Het is voor jonge lezers heel erg herkenbaar: plaatjes vragen bij de uitgang van de supermarkt, dubbele ruilen en hopen dat je boek vol komt. Het is helemaal het einde als de droom van elk kind uitkomt, wanneer Joep met de spelers het veld op mag voordat de wedstrijd begint. En hij komt ook nog eens op tv! De emoties en gebeurtenissen staan dicht bij het kind en zijn realistisch weergegeven. De opbouw is goed. Korte zinnen, voldoende spanning en leuke illustraties in grijstinten. - Recensie door nbd biblion

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5054
Auteur(s) Joke Schutten
Illustrator(en) Katja Schellekens
ISBN 9789057885501
Aantal pagina's 60
Verschijningsjaar 2021
Productuitvoering hardcover
Formaat 15 x 23,5 cm
Type product leesboek
AVI-niveau M4, E4

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo