Milan ziet meer

Auteur(s): Erik Idema
Type product: prentenboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

De vader van Milan heeft de kerstversiering aan de bewoners van het asielzoekerscentrum gegeven. Bij de kringloopwinkel halen Milan en zijn vader een nieuwe oude kerstboom. Én een telescoop, waarmee Milan heel ver kan kijken. Door het raam van zijn slaapkamer ziet Milan een herberg, herders en een engel. ‘Jij hebt teveel fantasie,’ zegt zijn vader. ‘Toch zag ik het,’ houdt Milan vol.

Inkijkexemplaar
€ 8,95
Op voorraad
Bestelnummer
2612
  • Vanaf 10 exemplaren € 8,50
  • Vanaf 30 exemplaren € 8,06

Gegevens


Een eigentijds kerstverhaal voor kinderen van 4-7 jaar.

 

 

Recensie door Leeslievelings op Hebban

Er zijn talloze kerstverhalen voor kinderen en dus zou je kunnen denken dat dit er een van dertien in een dozijn is – weinig bijzonder en je leestijd niet waard. Maar dat is niet zo. Integendeel. Hoewel de echte kerstboodschap nagenoeg niet aan de orde komt, is dit originele verhaal over Milan en zijn vader die het niet breed hebben en toch een mooie kerst beleven, doordat ze genoegen nemen met weinig én zich openstellen voor de vluchtelingen in het asielzoekerscentrum lezenswaardig. En de sfeervolle, kleurrijke illustraties waarop van alles te ontdekken valt en die aanspreken, maken het boek compleet. Ik vind het een aanrader.

Recensie op Christelijkekinderboeken.nl
Dit is een originele kerstvertelling. Uitermate geschikt voor een mooi gesprek met de kinderen. De illustraties zijn kleurrijk, warm en vol leven. Milan ziet meer wijkt af van de gewone kerstprentenboeken, vooral door de onderliggende thema’s. Het is daarom ook echt een aanwinst voor de klas, op de zondagsschool en in het gezin.
Lees de hele recensie op Christelijkekinderboeken.nl

Recensie Juf Elsie op Hebban
Milan ziet meer is een mooi verhaal wat helemaal van deze tijd is. Bij het verhaal staan prachtige kleurige tekeningen. De kinderen ontdekken grappige kleine details. Zo zien ze vaders grote teen uit zijn sok steken, in de kringloopwinkel een wc borstel liggen en de hond met zijn hoofd uit de mand tevoorschijn komen. 
Lees de hele recensie op Hebban.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 2612
Feestdag/Viering kerst
Auteur(s) Erik Idema
Illustrator(en) Michel de Boer
ISBN 9789087820848
Aantal pagina's 32
Verschijningsjaar 2021
Productuitvoering hardcover
Formaat 21 x 21 cm
Type product prentenboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo