Een herder kijkt verder (tekstboekje)

Auteur(s): Erik Idema
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Tekstboekje bij de kerstmusical Een herder zoekt verder. Leuk om cadeau te geven aan alle kinderen!

Midden in de nacht worden de herders wakker als er een engel bij hen komt. Ze horen een lied uit de hemel en ontdekken dat Jezus geboren is.

€ 3,35
Op voorraad
Bestelnummer
8605
  • Vanaf 10 exemplaren € 2,85
  • Vanaf 30 exemplaren € 2,51

Gegevens

Een herder kijkt verder is een korte kerstmusical, waarin de herders uit Betlehem de hoofdrol spelen. De musical heeft vijftien rollen en is te spelen door een groep van minimaal zeven kinderen. Je kunt het aantal rollen uitbreiden tot ca. 25.

De musical heeft vier liedjes en duurt ca. 20 minuten. Eventueel kun je het verhaal aanvullen met bestaande kerstliedjes.

In de musical komen twee korte filmpjes voor, die door de musicalacteurs worden gespeeld en tijdens de opvoering worden geprojecteerd. Je kunt er ook voor kiezen om deze scènes te spelen als ‘tussenscènes’ in het gangpad of op een andere plek in de zaal.

Een eerdere versie van deze musical is onderdeel geweest van het adventsproject ‘Verderkijkers’ bij de methode Kind op Zondag (2014). Voor deze nieuwe uitgave is het script uitgebreid en herzien.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 8605
Aantal Rollen 15-25
Auteur(s) Erik Idema
Muziek Gerard van Amstel
Illustrator(en) Guida Joseph
Aantal pagina's 20
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering geniet
Formaat 21 x 21 cm

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo