Paasmusical Open je ogen! (digitaal)

Auteur(s): Erik Idema
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Met de musical Open je ogen! brengen kinderen het Bijbelse verhaal van de dood en opstanding van Jezus in beeld. De musical is te spelen door kinderen vanaf ca. 9 jaar en heeft acht liedjes, die speciaal voor deze musical gemaakt zijn. Deze musical begint met het verhaal van Bartimeüs, de blinde bedelaar. Hij leeft in een donkere wereld, tot Jezus het licht in zijn leven brengt. Bartimeüs gaat daarna met Jezus mee en is getuige van alles wat er gebeurt. Hij ziet ook hoe Jezus uiteindelijk zelf het donker ingaat en hoe op Paasmorgen de zon weer opkomt.

 

€ 46,30
Op voorraad
Bestelnummer
8085
Download

Gegevens

De musical is te spelen voor kinderen vanaf ca. 9 jaar. Dat kan heel goed in combinatie met jongeren en volwassenen.

Vooral in een kerkelijke setting is dat een mooie combinatie. Als je de musical in school opvoert, denken we aan kinderen vanaf groep 6. Kinderen van de hele school kunnen het publiek vormen, samen met ouders en grootouders.

  • Het Bijbelverhaal van Pasen
  • 8 liedjes
  • 25 rollen
  • Opvoeringstijd ca. 45 min.
  • Te spelen vanaf ca. 9 jaar, te bekijken vanaf groep 1

De musical telt 8 liedjes, grotendeels voor de spelers samen en met een paar solostukjes. De solo’s kunnen ook gezamenlijk gezongen worden, waarbij de ‘solist’ dan wat meer vooraan gaat staan.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 8085
Feestdag/Viering Pasen
Auteur(s) Erik Idema
Illustrator(en) Iris Boter
Verschijningsjaar 2023

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo