Mijn schooltijd 2011-2019

Type product: afscheidsboek

Geef leerlingen hét afscheidscadeau voor groep 8 cadeau. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws, hypes, sport en nog veel meer. Voor- en achter in het boek is ruimte voor eigen foto’s en herinneringen!

Een boek dat nu al leuk is om te hebben. En jaren later kijken kinderen met nog veel meer plezier terug op hun basisschooltijd aan de hand van dit boek en zeggen ze: 'O ja, weet je nog...'

Speciale prijs € 10,65 Normale prijs € 11,85
Op voorraad
Bestelnummer
6019

Gegevens

In mijn schooltijd, het aanzien van 2011-2019 vinden leerlingen uit groep 8 de hoogte- en dieptepunten uit het nieuws van acht jaar dat zij op de basisschool zaten. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod voorzien van kleurenfoto’s uit het nieuws:

  • de belangrijkste politieke gebeurtenissen
  • (wereld)nieuws
  • mode
  • muziek
  • sport
  • rages en trends
  • met in de marge allerlei nieuwsfeitjes

De onderwerpen zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Gebeurtenissen in het Koninklijk Huis, zoals de kroning van Koning Willem-Alexander in 2013. Maar ook de uitbarsting van de vulkaan in IJsland, de laatste Harry Potter-film, de verdwijning van de MH370 en 'The Netherlands Second'. Met ook aandacht voor de Nederlandse sporters die succesvol waren tijdens de Olympische Spelen van de laatste 8 jaar. Het nieuws tot en met mei 2019 staat erin.

Er is ruimte in het boek om eigen herinneringen vast te leggen. Er kunnen foto’s van klasgenoten ingeplakt worden. De eigen klassenfoto kan toegevoegd worden. Leerlingen kunnen aantekeningen over hun schooltijd in het boek zetten en ook de leraar kan iets persoonlijks ten afscheid schrijven.

Mijn schooltijd is een afgeleide uitgave van de bekende serie ‘Het aanzien van’ van Uitgeverij Het Spectrum.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 6019
Aantal pagina's 160
Verschijningsjaar 2019
Productuitvoering hardcover
Formaat 21 x 26 cm
Type product afscheidsboek
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

© Copyright 2019 KwintessensIdeal Logo