Mijn schooltijd 2013-2021

Auteur(s): Han van Bree
Type product: afscheidsboek

Dit artikel is uitverkocht!


Geef leerlingen hét afscheidscadeau voor groep 8. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws, hypes, sport en nog veel meer. Voor- en achter in het boek is ruimte voor eigen foto’s en herinneringen! Het nieuws tot en met april 2021 staat erin. 

Een boek dat nu al leuk is om te hebben. En jaren later kijken kinderen met nog veel meer plezier terug op hun basisschooltijd aan de hand van dit boek en zeggen ze: 'O ja, weet je nog...'

Bekijk de speciale website van Mijn schooltijd met o.a. een gratis lesbrief voor groep 8, een dankwoord voor de afscheidsavond en leuke tips voor gebruik van het boek!

 

 

Inkijkexemplaar
€ 11,85
Niet op voorraad
Bestelnummer
6021
  • Vanaf 10 exemplaren € 11,26
  • Vanaf 30 exemplaren € 10,67

Gegevens

Afscheid groep 8

In Mijn schooltijd - herinneringen aan acht basisschooljaren, vinden leerlingen uit groep 8 de hoogte- en dieptepunten uit het nieuws van acht jaar dat zij op de basisschool zaten. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod voorzien van kleurenfoto’s uit het nieuws:

  • de belangrijkste politieke gebeurtenissen
  • (wereld)nieuws
  • mode
  • muziek
  • sport
  • rages en trends
  • met in de marge allerlei nieuwsfeitjes

Een uniek cadeau voor het afscheid van groep 8!

De onderwerpen zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Gebeurtenissen in het Koninklijk Huis, zoals de kroning van Koning Willem-Alexander in 2013. Maar ook de laatste Harry Potter-film, de zwartepietendiscussie, de crash van de MH17, 'The Netherlands Second' en de Luizenmoeder. Met uiteraard ook aandacht voor de Nederlandse sporters die succesvol waren tijdens de Olympische Spelen van de laatste 8 jaar. En niet te vergeten, de onderwijsstakingen en het sluiten van de scholen vanwege de coronacrisis. Het nieuws tot en met april 2021 staat erin.

Er is ruimte in het boek om eigen herinneringen vast te leggen. Er kunnen foto’s van klasgenoten ingeplakt worden. De eigen klassenfoto kan toegevoegd worden. Leerlingen kunnen aantekeningen over hun schooltijd in het boek zetten en ook de leraar kan iets persoonlijks ten afscheid schrijven.

Mijn schooltijd is een afgeleide uitgave van de bekende serie ‘Het aanzien van’ van Uitgeverij Het Spectrum. Speciaal gemaakt voor het afscheid van groep 8.

 

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 6021
Auteur(s) Han van Bree
Aantal pagina's 160
Verschijningsjaar 2021
Productuitvoering hardcover
Formaat 21 x 26 cm
Type product afscheidsboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2021 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo