Kleurbijbel

Auteur(s): Erik Idema
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

In dit boek staan twintig Bijbelverhalen, met bij elk verhaal een kleurplaat. De platen zijn van verschillende niveaus: sommige zijn meer geschikt voor jonge kinderen, andere meer voor oudere. Je kunt het boek door de school laten gaan en in elke groep een plaat laten inkleuren. Zo maken de kinderen samen een unieke kinderbijbel van hun eigen school. 

Inkijkexemplaar
€ 14,50
Op voorraad
Bestelnummer
0420
  • Vanaf 10 exemplaren € 13,78
  • Vanaf 30 exemplaren € 13,05

Gegevens

In de Bijbel staan prachtige, kleurrijke verhalen. Ze vertellen in geuren en kleuren over God en de mensen, en over hoe mooi de wereld kan zijn. Iedereen beluistert ze op zijn eigen manier. Als je de verhalen leest of hoort, of als je ze zelf vertelt, komen er beelden in je op. Daarmee geef je op je eigen manier kleur aan de verhalen. Met deze Kleurbijbel doen kinderen dat heel letterlijk.

Ook in kerk of zondagsschool kun je met deze Kleurbijbel aan de slag. 

 

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0420
Auteur(s) Erik Idema
Illustrator(en) Roger Klaassen
Aantal pagina's 48
Verschijningsjaar 2021
Productuitvoering hardcover
Formaat 21 x 29,7 cm
Gekoppeld aan methode Kind op Maandag

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo