In de gloria

Auteur(s): Bara van Pelt, Erik Idema (toelichtingen)
Type product: kinderbijbel
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Deze kinderbijbel vertelt het verhaal van God en mensen en hoe zij met elkaar op weg gaan. De prachtige illustraties nodigen uit om niet alleen te luisteren, maar ook om te kijken en de verhalen op die manier verder met elkaar te verkennen. Speciaal voor de voorlezers is er per verhalenblok een korte toelichting opgenomen om het verhaal in zijn context te plaatsen.

In de gloria bevat in totaal zestig verhalen.

Inkijkexemplaar Bekijk video
€ 33,95
Op voorraad
Bestelnummer
3621
  • Vanaf 10 exemplaren € 32,25
  • Vanaf 30 exemplaren € 30,56

Gegevens

Kinderen houden van verhalen. Dat ervaren (groot)ouders en leerkrachten als ze voorlezen of vertellen. De intense aandacht, het opgaan in een verhaal, de kracht van de herhaling. Ook bijbelverhalen verdienen het om zo doorgegeven te worden. En dat op een manier die recht doet aan de kinderen én aan de oorspronkelijke tekst.

In de gloria doet dat: de verhalen worden zó verteld dat kinderen erin mee kunnen gaan. En tegelijk blijft het karakter van de Bijbel als geloofsboek behouden. Deze kinderbijbel vertelt het verhaal van God en mensen en hoe zij met elkaar op weg gaan.

De prachtige illustraties nodigen uit om niet alleen te luisteren, maar ook om te kijken en de verhalen op die manier verder met elkaar te verkennen. Speciaal voor de voorlezers is er per verhalenblok een korte toelichting opgenomen om het verhaal in zijn context te plaatsen.

De vertelkunst van Bara van Pelt en de sfeervolle illustraties van Willemke Brouwer maken In de gloria tot een kinderbijbel die gelezen en herlezen zal worden.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Daarom kinderbijbel In de gloria:

  • Een goede doorsnee van de belangrijkste verhalen uit de bijbel
  • Verteld op een manier die aansluit bij het niveau van de doelgroep
  • Rijk geïllustreerd
  • Per verhalenblok een korte toelichting om het verhaal in zijn context te plaatsen

In de gloria is de opvolger van kinderbijbel Om te beginnen. In deze nieuwe uitgave zijn ook verhalen toegevoegd. De verhalen die al in Om te beginnen stonden, zijn zo nodig geactualiseerd en aangepast.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 3621
Auteur(s) Bara van Pelt, Erik Idema (toelichtingen)
Illustrator(en) Willemke Brouwer
ISBN 9789057885914
Aantal pagina's 240
Verschijningsjaar 2023
Productuitvoering hardcover
Formaat 19 x 26 cm
Type product kinderbijbel

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo