Kort & prachtig

Auteur(s): Samenstelling: Iris Stekelenburg-van Halem; diverse auteurs
Type product: verhalenboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

In Kort & prachtig staan teksten, soms voorzien van beelden, waarmee je een vergadering of bijeenkomst kunt openen. Serieus en lichter van toon, expliciet Bijbels maar ook algemeen levensbeschouwelijk. De verbindende rode draad van al deze teksten is dat ze een kort en prachtig moment creëren, dat de toon zet voor de bijeenkomst.

€ 30,80
Op voorraad
Bestelnummer
0615
  • Vanaf 10 exemplaren € 29,26
  • Vanaf 30 exemplaren € 27,72

Gegevens

Directeuren, bestuurders, leerkrachten en vrijwilligers in de kerk kennen het: je wilt een bijeenkomst of vergadering op een goede manier openen, maar waarmee? Een Bijbeltekst? Maar welke dan? Ken ik nog een mooi verhaal? En waar vind ik die ene liedtekst die ik pas gelezen heb ook alweer?

Wie dit boek heeft, hoeft niet ver meer te zoeken. In Kort & prachtig staan teksten, soms voorzien van beelden, waarmee je een vergadering of bijeenkomst kunt openen. Serieus en lichter van toon, expliciet Bijbels maar ook algemeen levensbeschouwelijk. De verbindende rode draad van al deze teksten is dat ze een kort en prachtig moment creëren, dat de toon zet voor de bijeenkomst.

Verhalen bieden perspectief, raken je en brengen ontspanning.

Met bijdragen van:

Tim van Beek, Aart van den Berg, Jan Bot, Imke Brok, Pauline Buit, Karel Eykman, Henk Fonteyn, Cocky Fortuin-van der Spek, Aat van der Harst, Hanna Holwerda, Henriëtte Hoogenkamp, Martha Kroes, Jolanda van der Marel-Krikke, Riekje van Osnabrugge, René van der Rijst, Lynette de Ruijter, Harm Siebesma, Jikkie Veenstra, Ina Veldman, Sytze de Vries, Piet van der Waal.

Samenstelling en redactie: Iris Stekelenburg-van Halem

Foto’s: Jan Bot

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 0615
Auteur(s) Samenstelling: Iris Stekelenburg-van Halem; diverse auteurs
Illustrator(en) Foto's van Jan Bot
ISBN 9789057885143
Aantal pagina's 176
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering hardcover
Formaat 17 x 24 cm
Type product verhalenboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo