Bijbel in Gewone Taal voor jou

Auteur(s): NBG, katern voor kinderen: Erik Idema
Type product: Bijbel
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

De Bijbel in Gewone Taal voor jou is een speciale uitgave van de Bijbel, in woorden die we elke dag gebruiken. Met extra informatie over het ontstaan en de inhoud van de Bijbel.

Nieuw in deze uitgave zijn de veertien thema’s, waaronder: hoop, angst, verliefd zijn en kiezen. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd hoe deze thema’s een rol spelen in de Bijbel. Ook zijn er informatiepagina’s over namen die in de Bijbel een rol spelen, met verwijzingen naar de bijbehorende verhalen.

Inkijkexemplaar Bekijk video
€ 37,50
Op voorraad
Bestelnummer
3406
  • Vanaf 10 exemplaren € 35,63
  • Vanaf 30 exemplaren € 33,75

Gegevens

De Bijbel in Gewone Taal voor jou (BGT voor jou) is een speciale uitgave van de Bijbel, in woorden die we elke dag gebruiken. Met extra informatie over het ontstaan en de inhoud van de Bijbel.

Nieuw in deze uitgave (2020) zijn 3 katernen. Voorin staat een katern met achtergrondinformatie over de inhoud van de Bijbel. Middenin staat een katern met namen die in de Bijbel een rol spelen, met verwijzingen naar de bijbehorende verhalen. En achterin staat een katern met veertien thema’s, waaronder: hoop, angst, verliefd zijn en kiezen. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd hoe deze thema’s een rol spelen in de Bijbel. 

De BGT voor jou is voor jongeren en tieners die zelf over geloof willen nadenken. Ook een waardevol afscheidscadeau voor groep 8.

BGT voor jou als aanvulling op Kind op Maandag of Trefwoord

Voor kinderen vanaf groep zeven wordt het interessant om ook zélf te kijken wat er in de Bijbel staat en hier samen over in gesprek te gaan. Dat maakt de BGT voor jou tot een prachtige aanvulling op Trefwoord en Kind op Maandag.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 3406
Auteur(s) NBG, katern voor kinderen: Erik Idema
ISBN 978 90 89122 346
Aantal pagina's 1732
Verschijningsjaar 2020
Productuitvoering hardcover
Formaat 18,5 x 12 cm
Type product Bijbel

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo