Yearbook

Auteur(s): Hanneke de Zoete
Type product: afscheidsboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Yearbook luidt het grote avontuur van de middelbare school in. Het is een boek waar leerlingen al in hun zomervakantie mee aan de slag kunnen: vakantiedilemma’s, de lekkerste tostirecepten en puzzels voor verveelmomenten. Met informatie over alles wat de puberteit met zich meebrengt, de voor- en de nadelen ervan. Maar ook met grappige survivaltips voor de brugklas en bemoedigende Bijbelteksten.

 

Inkijkexemplaar
€ 15,95
Op voorraad
Bestelnummer
3552
  • Vanaf 10 exemplaren € 15,15
  • Vanaf 30 exemplaren € 14,36

Gegevens

In dit full color afscheidsboek is voor groep 8 veel ruimte om herinneringen te bewaren. Foto’s, namen van klasgenoten, activiteiten die de leerlingen doen, mooi vinden en waar ze later met veel plezier op terug zullen kijken.

De auteur Hanneke de Zoete schreef een bijbehorende lesbrief, waarin je uitgebreide tips vindt om samen met je klas de verschillende delen te bespreken. Of laat je leerlingen zelf in het boek werken wanneer er geen vaste lessen zijn in de laatste schoolweken!

Download de lesbrief

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 3552
Auteur(s) Hanneke de Zoete
ISBN 9789057886119
Verschijningsjaar 2024
Productuitvoering paperback
Type product afscheidsboek
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo