Mijn schooltijd 2016-2024

Type product: afscheidsboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Geef leerlingen hét afscheidscadeau voor groep 8. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws, hypes, sport en nog veel meer. Voor- en achter in het boek is ruimte voor eigen foto’s en herinneringen! Het nieuws tot en met april 2024 staat erin. 

Dit boek wordt in mei 2024 gedrukt. Wij leveren het boek dan in juni 2024.

Inkijkexemplaar Bekijk video
€ 13,95
Op voorraad
Bestelnummer
6024
  • Vanaf 10 exemplaren € 13,25
  • Vanaf 30 exemplaren € 12,97

Gegevens

Afscheid groep 8

In Mijn schooltijd - herinneringen aan acht basisschooljaren, vinden leerlingen uit groep 8 de hoogte- en dieptepunten uit het nieuws van acht jaar dat zij op de basisschool zaten. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod voorzien van kleurenfoto’s uit het nieuws:

  • de belangrijkste politieke gebeurtenissen
  • (wereld)nieuws
  • muziek
  • sport
  • rages en trends
  • met in de marge allerlei nieuwsfeitjes

Een uniek cadeau voor het afscheid van groep 8!

De onderwerpen zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen

Gebeurtenissen zoals 'The Netherlands Second' en de Luizenmoeder. Over hitterecords en sneeuwweken. Uiteraard ook aandacht voor de Nederlandse sporters die succesvol waren tijdens de Olympische Spelen van de laatste 8 jaar. En niet te vergeten, de onderwijsstakingen en het sluiten van de scholen vanwege de coronacrisis. Het nieuws tot en met april 2024 staat erin.

Er is ruimte in het boek om eigen herinneringen vast te leggen. Er kunnen foto’s van klasgenoten ingeplakt worden. De eigen klassenfoto kan toegevoegd worden. Leerlingen kunnen aantekeningen over hun schooltijd in het boek zetten en ook de leraar kan iets persoonlijks ten afscheid schrijven.

Mijn schooltijd is een afgeleide uitgave van de bekende serie ‘Het aanzien van’ van Uitgeverij Het Spectrum. Speciaal gemaakt voor het afscheid van groep 8.

Auteur van Mijn schooltijd

Lukas Spee is de auteur van Mijn schooltijd. Maar hoe schrijf je zoiets? Wij gingen met Lukas in gesprek en vroegen het hem. Lees nu het hele interview!

Maak het boek persoonlijk met deze invulpagina’s

Mijn schooltijd wint aan waarde als de pagina’s met ‘Mijn klasgenoten’ achter in het boek worden ingevuld. 

Daarom leveren wij deze pagina’s als pdf-bestand die je zelf kunt printen, laten invullen en in de boeken kunt plakken. Ook een leuke activiteit voor de leerlingen van groep 8 in de laatste schoolweken!
Je kunt de pagina’s voor elk kind printen en laten invullen. Maar nog gemakkelijker is het om één (kleuren)print te maken, de leerlingen de pagina’s te laten invullen en deze ingevulde versie te kopiëren in kleur. Let op: het kader waarin ‘Mijn naam’ staat vul je als laatste in.

Mijn schooltijd is kleiner dan A4-formaat. Wij adviseren om de kopieën op maat te (laten) snijden.

Download de pdf 'Mijn klasgenoten'

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 6024
Aantal pagina's 160
Verschijningsjaar 2024
Productuitvoering hardcover
Type product afscheidsboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo