Bijbellab

Auteur(s): Hanna Holwerda, Willemijn de Weerd
Type product: Bijbel
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Met het Bijbels dagboek Bijbellab ga je samen op avontuur in de wondere wereld van wetenschap en techniek en ontdek je hoe geweldig God de wereld en jou gemaakt heeft. De reis begint bij God de Schepper en hoe mooi en uniek jij bent. Daarna ga je steeds verder op ontdekkingstocht: de natuur om je heen, het weer, de elementen, en uiteindelijk naar het oneindige heelal en Gods grootheid.

Bijbels dagboek vol ontdekkingen, experimenten, weetjes & meer. Een leuk boek om cadeau te geven bij het afscheid van groep 8. 

Inkijkexemplaar
€ 20,99
Op voorraad
Bestelnummer
3224
  • Vanaf 10 exemplaren € 19,94
  • Vanaf 30 exemplaren € 18,89

Gegevens

Bij elke dag staat een bijbeltekst, een korte overdenking en een spetterend proefje of spannende opdracht. Daarnaast heeft elk thema een uitgebreid hoofdstuk vol proefjes en weetjes. Zo lees je de Bijbel en ontdek je tegelijkertijd hoe geweldig Gods schepping is. Sommige bijbelverhalen zul je beter gaan begrijpen en je ontdekt nieuwe dingen over God, jezelf en de prachtige wereld waarin we leven.

Voor kinderen van ongeveer 9-12 jaar.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 3224
Auteur(s) Hanna Holwerda, Willemijn de Weerd
ISBN 9789033834059
Aantal pagina's 128
Verschijningsjaar 2022
Productuitvoering paperback
Type product Bijbel

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo