Wim van Oosterom

Wim van Oosterom is relatiebeheerder voor Rayon 1 (Zuid/West). Je kunt contact met hem opnemen voor:

  • een telefonisch gesprek
  • een bezoek aan je school waarbij je uitgaven van Kwintessens kunt bekijken
  • advies op maat: op welke wijze kan jouw school het beste aan de slag gaan met een bepaald thema en wat is daarvoor nodig
  • een presentatie aan het schoolteam, schoolbestuur, etc. over een van onze uitgaven of methodes
  • een zichtzending van een van onze methodes

Je kunt Wim van Oosterom:

Wil je meer weten over Wim van Oosterom? Lees dan het interview hieronder.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Wim van Oosterom en ik ben het aanspreekpunt in de regio Zuid/West Nederland. Mijn functie is relatiebeheerder. In de meest brede zin van het woord.

Als relatiebeheerder vind ik het mooi om samen met klanten te kijken hoe zij het best gebruik kunnen maken van onze producten. Het op de hoogte zijn van de behoeften van mijn klanten, het zoeken naar oplossingen, het bieden van ideeën en uitgaven waar relaties jaren mee vooruit kunnen is het mooie van mijn vak.

Wat is jouw achtergrond?

Altijd al commercieel bezig geweest. Verkoop, relatiebeheer, oplossingen bieden zijn termen waar ik me al sinds mijn militaire dienstplicht mee bezig houdt. Al meer dan 15 jaar doe ik dat bij Kwintessens.

Tot voor kort had ik er nog een onderwijshobby bij. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest in het bestuur van een éénpitter, waarvan 7 jaar als voorzitter. Dat heeft mij een hoop kennis bijgebracht over het aansturen van een basisschool en de moeilijkheden die daar soms bij komen kijken. Een geweldige ervaring.

Waarvoor kan de klant bij jou terecht?

Voor een goed gesprek over identiteit en schoolklimaat. Voor een goede voorlichting over onze uitgaven. Voor het zoeken naar oplossingen over vragen op dat gebied.

Wat zijn jouw specialiteiten als relatiebeheerder?

Het geven van voorlichting, workshops en advies. Ik vertrek pas van de school als we samen concluderen dat we de juiste oplossing hebben gevonden.

Wat geeft jou energie binnen je werk voor Kwintessens?

Als een school helemaal gaat voor een optimale ontwikkeling van de kinderen. En helemaal als ik en Kwintessens daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Wat vind je zo leuk aan je werk?

Het onderhouden van contacten en het bedenken van oplossingen.