Annet Orth

Annet Orth is relatiebeheerder voor Rayon 3 (Noord/Oost). Je kunt contact met haar opnemen voor:

  • een telefonisch gesprek
  • een bezoek aan je school waarbij je uitgaven van Kwintessens kunt bekijken
  • advies op maat: op welke wijze kan jouw school het beste aan de slag gaan met een bepaald thema en wat is daarvoor nodig
  • een presentatie aan het schoolteam, schoolbestuur, etc. over een van onze uitgaven of methodes
  • een zichtzending van een van onze methodes

Je kunt Annet Orth:

Wil je meer weten over Annet Orth? Lees dan het interview hieronder.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Annet Orth-Jorritsma en ik ben het aanspreekpunt in de regio Noord/Oost Nederland. Mijn functie is relatiebeheerder. Het is mooi om samen met de scholen te kijken hoe zij het beste gebruik kunnen maken van onze producten.

Wat is jouw achtergrond?

Ruim twintig jaar ben ik commercieel werkzaam geweest bij TMG landelijke media BV en daarnaast heb ik vele jaren onderwijservaring. Mijn wens is altijd geweest om commercieel en onderwijs te combineren. Nu ik werkzaam ben als relatiebeheerder bij Kwintessens is dit zeker uitgekomen. Voor mij staat de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind centraal!

Waarvoor kan een klant bij jou terecht?

Voor een goed gesprek over identiteit en schoolklimaat, praktische voorlichting en eerlijk advies. Ik ga samen met de school op zoek naar oplossingen.

Wat zijn jouw specialiteiten als relatiebeheerder?

Omdat ik weet waar leerkrachten tegen aan kunnen lopen geef ik graag praktische handvatten en voorlichting. We bieden als uitgeverij krachtig lesmateriaal aan voor identiteit en schoolklimaat, deze sluiten aan bij de onderwijspraktijk en we kunnen keuzes bieden die goed zijn voor de leerkracht en leerlingen.

Wat geeft jou energie binnen je werk voor Kwintessens?

Het werken met onze prachtige methoden. Het is mooi om te zien als scholen sociaal-emotioneel leren een sterke plek geven, zodat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wat vind je zo leuk aan je werk?

Het opbouwen van vaste relaties en oplossingen bedenken.