Vier advent met de adventskalender 

Wilt u advent vieren in uw groep? Of met de hele school? 

Hemel en Aarde heeft een prachtige digitale adventskalender gemaakt. Dit jaar kunt u als niet-abonnee deze digitale adventskalender gratis uitproberen!

Klik elke dag een nieuwe datum open en ontdek wat er te beleven valt.  

 

Bekijk de adventskalender

Zo gebruikt u de adventskalender op school

Met de adventskalender van Hemel en Aarde leven we toe naar het kerstfeest. Iedere dag besteden we even aandacht aan deze periode van bezinning.

Op de digitale adventskalender kunt u, samen met de kinderen, dagelijks een luikje openmaken en is er een kleine werkvorm, met aandacht voor muziek, kunst, verrassende filmpjes, gedichten en gespreksvragen.

Een prachtige manier om in de weken voor Kerstmis de dag te beginnen (of te eindigen).

Thema adventskalender ‘Vrede’

Het thema van de adventskalender is 'vrede'. Vrede is bij uitstek iets waar je van kunt dromen en het brengt je al snel bij het kerstgevoel. Kinderen kunnen met de adventskalender kijken, luisteren en werken met beelden, liedjes, gedichten en schilderijen.

De prachtige illustraties en vormgeving van Jenny Lindhout zorgen voor veel verwondering en inspirerende momenten met uw groep.

De adventskalender start op maandag 4 december 2023. De laatste dag is vrijdag 22 december 2023.

 

Bekijk de adventskalender

Meer van Hemel en Aarde?

Wilt u meer geïnspireerd worden door Hemel en Aarde, methode levensbeschouwing voor de basisschool? Vraag dan een proefabonnement aan. Een proefabonnement houdt in dat u voor iedere groep in uw school een magazine ontvangt met de lesbeschrijvingen. Daarnaast krijgt ook iedere groep toegang tot het digibord. Zo kunnen u en uw collega’s in alle rust de lessen van Hemel en Aarde uitproberen. Een proefabonnement kost € 55,-.

Vraag een proefabonnement aan