Wat goed dat jij er bent! - projectboek

Auteur(s): Redactie Kind op Zondag
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Voor elke zondag in de veertigdagentijd twee nieuwe bladzijden, met een grote illustratie bij het Bijbelverhaal en suggesties om het verhaal en het thema te verkennen.

€ 27,50
Op voorraad
Bestelnummer
5864

Gegevens

Thema: Wat goed dat jij er bent!

In het veertigdagentijdproject van dit jaar vieren we de nabijheid van andere mensen en van God in ons bestaan. In de verhalen ontdekken we wat het betekent om er niet alleen voor te staan: Wat goed dat jij er bent!

Het is goed dat mensen er voor elkaar kunnen zijn. Om samen te genieten van het leven, maar ook om elkaar te troosten en te steunen als dat nodig is. Jezus heeft laten zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Hij deed voor hoe mensen voor elkaar kunnen zorgen op de weg naar Gods koninkrijk. Wie daar iets van ervaart, kan dankbaar zeggen: Wat goed dat jij / u er bent!

Introductievideo veertigdagentijd 2024

Snel kennismaken met het project? In dit filmpje krijg je een korte introductie van de onderdelen van het project. Op 17 januari jl. zonden wij een webinar uit over het project voor de veertigdagentijd en Pasen 2024. Je kunt het webinar terugkijken op de site van Kind op Zondag. 

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5864
Feestdag/Viering Pasen
Auteur(s) Redactie Kind op Zondag
Illustrator(en) Willemke Brouwer
Aantal pagina's 16
Verschijningsjaar 2024
Productuitvoering paperback
Formaat A3

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo