Tim en Taco vinden een schelpenschat

Auteur(s): Lieke van Duin
Type product: leesboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Tim en Taco kamperen op Terschelling. Ze willen meedoen aan de wedstrijd ‘Maak je eigen schelpenmuseum’. Op het strand vinden ze meer dan alleen schelpen. Ze vinden ook twee ingepakte tonnetjes. Wat zou daar in zitten? En hoe zijn die op het strand terechtgekomen?

Inkijkexemplaar
€ 4,99
Op voorraad
Bestelnummer
5047

Gegevens

Tim en Taco kamperen op Terschelling. Op een kleine camping waar je veel avonturen kunt beleven. Er zijn klimbomen en je kunt er hutten bouwen. Maar vandaag gaan Tim en Taco schelpen zoeken op het strand. Ze willen meedoen aan de wedstrijd ‘Maak je eigen schelpenmuseum’. Op het strand vinden ze meer dan alleen schelpen. Ze vinden ook twee ingepakte tonnetjes. Wat zou daar in zitten? En hoe zijn die op het strand terechtgekomen? Zo begint een spannend avontuur.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5047
Auteur(s) Lieke van Duin
Illustrator(en) Harmen van Straaten
ISBN 9789057885105
Aantal pagina's 72
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering hardcover
Formaat 15 x 23,5 cm
Type product leesboek
AVI-niveau E5, M6

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo