Aanmelden Kwink-coach praktijktraining

In deze praktijktraining wordt ingegaan op individuele schoolsituaties. Elke Kwink-coach maakt een praktisch plan voor de eigen schoolsituatie. Meer informatie over deze training vindt u op deze pagina.

Let op: deze training is een vervolg op de verdiepingstraining.

Data

Kwintessens organiseert de Praktijktraining voor de Kwink-coach op de volgende datum:

  • 25 november 2020 (Amersfoort en Drachten – de training in Amersfoort is volgeboekt)

Locatie en tijd

Alle trainingen vinden plaats op woensdagmiddagen van 13.30 - 16.30 uur.
Locaties

Kosten

De kosten voor de praktijktraining bedragen € 300,- (incl. btw) per persoon. U ontvangt € 100,- korting op deze training als u aan de eerste twee trainingen (basis- en verdiepingstraining) hebt deelgenomen (geldig voor een en dezelfde persoon).

Aanmelden

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de praktijktraining. Annuleren kan tot maximaal 5 werkdagen vóór de bijeenkomst door het sturen van een e-mail naar m.hemeltjen@kwintessens.nl. Bij te late afmelding zijn wij genoodzaakt 100% van het verschuldigde factuurbedrag in rekening te brengen.

Heeft u vragen over de training, dan kunt u contact opnemen met Margreet Hemeltjen via m.hemeltjen@kwintessens.nl. De training zal doorgang vinden bij minimaal 5 deelnemers. Zijn er minder aanmeldingen, dan ontvangt u 2 weken van te voren bericht van ons.

Schoolgegevens


Deelnemer(s)


Factuuradres (indien afwijkend van schooladres)


Datum en locatie praktijktraining


Korting


U ontvangt € 100,- korting op de deze training als u (al eerder) aan de eerste twee trainingen (basis + verdieping) hebt deelgenomen.

Accepteren privacyverklaring


© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo