Niels Netjes en Roos Raket

Auteur(s): Jacobina Kunnen
Type product: leesboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.
Niels is een rustige jongen die alles graag netjes doet. Roos is druk en doet, voordat ze denkt. Maar toch vindt Niels Roos wel aardig.
€ 7,95
Op voorraad
Bestelnummer
5116
  • Vanaf 10 exemplaren € 7,55
  • Vanaf 30 exemplaren € 7,16

Gegevens

Roos is nieuw in de klas. Ze stormt de klas binnen op haar eerste schooldag. Niels schrikt ervan. De juf geeft haar een tafel naast Niels. In het begin vindt hij haar wel een beetje raar, maar dat verandert als hij haar wat beter leert kennen. Ze worden dikke vrienden. Met Roos is het nooit saai. Ze spelen vaak in het grote huis van de tante van Roos. Tante Jannie is kunstenares. Als ze besluit een kindermuseum te openen, moet er heel wat worden gedaan. Roos en Niels mogen haar helpen. Allebei veranderen ze een beetje: Niels wordt wat minder netjes en Roos wordt wat minder raket.

De leesboeken van Kwintessens sluiten aan bij de gedragscategorieën van Kinderen en… hun sociale talenten en de SCOL. Met het lezen van deze leuke boeken vergroten kinderen hun leesvaardigheid, aansluitend bij hun eigen Avi-leesniveau. Tegelijk sluiten de boeken aan bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Herkenbare verhalen en dilemma’s helpen ze op een speelse manier te ontdekken dat er verschillende mogelijkheden zijn om met situaties om te gaan. Ze kunnen leren van de succesvolle en soms minder handige keuzes die leeftijdgenoten in herkenbare situaties maken.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5116
Auteur(s) Jacobina Kunnen
Illustrator(en) ivan & ilia
ISBN 9789057883002
Aantal pagina's 78
Verschijningsjaar 2010
Productuitvoering hardcover
Formaat 17 x 23 cm
Type product leesboek
AVI-niveau E5

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo