De Kinderboekenbrigade

Auteur(s): Evelien van Dort
Type product: leesboek
Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Meester George, de nieuwe leerkracht van Munira en Thomas, is verantwoordelijk voor de aansluiting op een digitaal systeem. Het nieuwe systeem beloont goede leerresultaten en controleert de leerlingen op school en thuis. Thomas en Munira zijn niet blij met de veranderingen en komen in opstand met de kinderboekenbrigade.

Inkijkexemplaar
€ 8,95
Op voorraad
Bestelnummer
5142
  • Vanaf 10 exemplaren € 8,50
  • Vanaf 30 exemplaren € 8,06

Gegevens

Bekijk ook het filmpje van Evelien van Dort, waarin ze uitlegt hoe ze aan haar inspiratie komt.

Met het lezen van deze leuke boeken vergroten kinderen hun leesvaardigheid, aansluitend bij hun eigen AVI-leesniveau. Tegelijk sluiten de boeken aan bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Herkenbare verhalen en dilemma’s helpen ze op een speelse manier te ontdekken dat er verschillende mogelijkheden zijn om met situaties om te gaan. Ze kunnen leren van de succesvolle en soms minder handige keuzes die leeftijdgenoten in herkenbare situaties maken.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5142
Auteur(s) Evelien van Dort
Illustrator(en) Roelof van der Schans
ISBN 9789057884481
Aantal pagina's 104
Verschijningsjaar 2015
Productuitvoering hardcover
Formaat 16,5 x 23 cm
Type product leesboek
AVI-niveau M7, E7

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo