Kind op Zondag - jaargang 91 blok 3

Blok 3: 27 november 2022 t/m 8 januari 2023

Het materiaal van Kind op Zondag verschijnt digitaal in acht blokken per jaar. Niet-abonnees die kennis willen maken met Kind op Zondag kunnen een los blok (in PDF) bestellen. Inclusief de materialen voor Vieren met jongeren in deze periode.

Download in uw account

Om dit digitale blok te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken.

Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een ZIP-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Inkijkexemplaar
€ 22,00
Op voorraad
Bestelnummer
KOZ91.3
Download

Gegevens

Inhoud blok 3

‘Levenslicht’ is het thema van deze aflevering van Kind op Zondag. In dit blok staan de verhalen en werkbladen die horen bij het adventsproject 'Levenslicht'.

In deze periode

In de adventstijd gaan we vol verwachting op weg naar kerst. We kijken uit naar de komst van de Heer. Dat doen we dit jaar met verhalen over bijzondere vrouwen uit het Oude Testament, die door de evangelist Matteüs genoemd worden als ‘voormoeders’ van Jezus. Door hun verhalen te vertellen, krijgen we ook iets te zien en te horen van wie Jezus zal zijn.

Adventsproject Levenslicht

Het adventsproject bestaat uit posters, gezinsboekjes en het adventsproject digitaal. De musical die bij deze periode hoort vindt u in het adventsproject digitaal. En de verhalen en werkbladen staan in blok 3 van Kind op Zondag. In de voordeelset vindt u het adventsproject digitaal én de papieren posters.

De verschillende onderdelen zijn binnenkort beschikbaar in de webshop.

Het projectlied kunt u beluisteren en downloaden (inclusief liedtekst) op deze pagina.

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer KOZ91.3
Productuitvoering download
Gekoppeld aan methode Kind op Zondag

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2022 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo