Geen grapjes over pesten voordeelpakket

Prijs per exemplaar € 100,00

Het wapen tegen pesten is een prettig schoolklimaat waarin kinderen hebben geleerd dat je met respect meer bereikt. Pak de kern van pesten aan en werk aan een pestvrije school.

Deze voordeelset combineert het werkboek met 125 kant-en-klare activiteiten (plus cd!) en het bordspel voor een aantrekkelijke prijs.

 • Beschikbaarheid:
  op voorraad
 • Bestelnummer:
  6523.P
 • Productuitvoering:
  paperback
 • Soort:
  praktijkboek

Het activiteitenboek biedt kant-en-klare activiteiten die kinderen helpen hun woede te beheersen, conflicten op te lossen, empathie te ontwikkelen en goed om te gaan met anderen. Zo worden kinderen weerbaar en stabiel, en kunnen ze moeilijke situaties het hoofd bieden. Met de juiste technieken, attitudes en gewoonten creëer je een prettig klimaat in de klas en geef je kinderen vaardigheden mee waaraan ze in hun verdere leven veel zullen hebben.

Bij het boek is een cd met kopieerbare werkbladen.

Het bordspel Geen grapjes over pesten sluit aan bij het werkboek en brengt de kinderen op een speelse manier in aanraking met attituden en gewoonten in sociale situaties, vooral rond pestgedrag.

Pesten
Review door Paula (Geplaatst op 27-05-2013)
Ik heb op mijn school veel te maken met pesten. Sinds kort zijn we begonnen met het spel Geen grapjes over pesten, met veel succes! Binnenkort gaan we ook van start met het boek.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review bij: Geen grapjes over pesten voordeelpakket

* Verplichte velden