Boaz gaat onder koffer

Auteur(s): Maaike Fluitsma
Type product: leesboek

Boaz wil later graag politieagent worden. Maar het allerliefst wil hij nu al misdaden oplossen. Als hij leest over diefstallen bij hem in de buurt gaat hij op onderzoek uit. Dat gaat goed, totdat Keet zich ermee bemoeit.

€ 8,75
Op voorraad
Bestelnummer
5046

Gegevens

Boaz wil later graag politieagent worden. Maar het allerliefst wil hij nu al misdaden oplossen. Hij verzamelt berichten uit de krant en plakt die in zijn knipselboek. Als hij leest over diefstallen bij hem in de buurt gaat hij op onderzoek uit. Dat gaat goed, totdat Keet zich ermee bemoeit. Zo gaat het natuurlijk nooit lukken! Of toch?

'Een spannend verhaal voor zowel jongens als meisjes over stelen en delen. Wanneer de juf ook nog verliefd wordt, loopt het verhaal helemaal goed af voor iedereen. De schrijfster laat de lezers goed nadenken. Ze laat zien wat eerlijkheid is, onvoorwaardelijk voor iemand kiezen en vriendschap. Hoe ga je om met je spullen? Wat gun je het mensen die niets hebben, zoals Cobus de zwerver? En hoe is je houding naar elkaar toe? De verteltoon is vlot en het verhaal is goed opgebouwd in overzichtelijke afgebakende hoofdstukken.' - NBD Biblion

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5046
Auteur(s) Maaike Fluitsma
Illustrator(en) Hester van de Grift
ISBN 9789057885129
Aantal pagina's 124
Verschijningsjaar 2018
Productuitvoering hardcover
Formaat 15 x 23,5 cm
Type product leesboek
AVI-niveau M5, E5
Leeftijd middenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2021 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo