Mijn schooltijd 2015-2023

Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Geef leerlingen hét afscheidscadeau voor groep 8. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws, hypes, sport en nog veel meer. Voor- en achter in het boek is ruimte voor eigen foto’s en herinneringen! Het nieuws tot en met april 2023 staat erin. 

LET OP!
Op dit moment zijn er nog enkele exemplaren van Mijn schooltijd beschikbaar. Wilt u nog een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 033 460 19 40

Inkijkexemplaar Bekijk video
€ 13,50
Op voorraad
Bestelnummer
6023
  • Vanaf 10 exemplaren € 12,83

Gegevens

Afscheid groep 8

In Mijn schooltijd - herinneringen aan acht basisschooljaren, vinden leerlingen uit groep 8 de hoogte- en dieptepunten uit het nieuws van acht jaar dat zij op de basisschool zaten. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod voorzien van kleurenfoto’s uit het nieuws:

  • de belangrijkste politieke gebeurtenissen
  • (wereld)nieuws
  • muziek
  • sport
  • rages en trends
  • met in de marge allerlei nieuwsfeitjes

Een uniek cadeau voor het afscheid van groep 8!

De onderwerpen zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen

Gebeurtenissen zoals 'The Netherlands Second' en de Luizenmoeder. Over hitterecords en sneeuwweken. Uiteraard ook aandacht voor de Nederlandse sporters die succesvol waren tijdens de Olympische Spelen van de laatste 8 jaar. En niet te vergeten, de onderwijsstakingen en het sluiten van de scholen vanwege de coronacrisis. Het nieuws tot en met april 2023 staat erin.

Er is ruimte in het boek om eigen herinneringen vast te leggen. Er kunnen foto’s van klasgenoten ingeplakt worden. De eigen klassenfoto kan toegevoegd worden. Leerlingen kunnen aantekeningen over hun schooltijd in het boek zetten en ook de leraar kan iets persoonlijks ten afscheid schrijven.

Mijn schooltijd is een afgeleide uitgave van de bekende serie ‘Het aanzien van’ van Uitgeverij Het Spectrum. Speciaal gemaakt voor het afscheid van groep 8.

Nieuwe auteur van Mijn schooltijd

Lukas Spee is de nieuwe auteur van Mijn schooltijd. Maar hoe schrijf je zoiets? Wij gingen met Lukas in gesprek en vroegen het hem. Lees nu het hele interview!

Maak het boek persoonlijk met deze invulpagina’s

Mijn schooltijd wint aan waarde als de pagina’s met ‘Mijn klasgenoten’ achter in het boek worden ingevuld. 

Daarom leveren wij u deze pagina’s als pdf-bestand die u zelf kunt printen, laten invullen en in de boeken kunt plakken. Ook een leuke activiteit voor de leerlingen van groep 8 in de laatste schoolweken!
U kunt de pagina’s voor elk kind printen en laten invullen. Maar nog gemakkelijker is het om één (kleuren)print te maken, de leerlingen de pagina’s te laten invullen en deze ingevulde versie te kopiëren in kleur. Let op: het kader waarin ‘Mijn naam’ staat vult u als laatste in.

Mijn schooltijd is kleiner dan A4-formaat. Wij adviseren om de kopieën op maat te (laten) snijden.

Download de invulpagina’s

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 6023
Verschijningsjaar 2023
Productuitvoering hardcover
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo