Dat zou ík nooit doen!

Auteur(s): Bette Westera en Naomi Tieman
Type product: studieboek

Dat zou ík nooit doen! behandelt een breed scala aan psychologische onderwerpen en sluit tegelijkertijd goed aan bij de leefwereld van kinderen. Hoe ga jij om met anderen? Hoeveel invloed heb je op de wereld om je heen?

Let op: de website waarnaar verwezen wordt in het boek bestaat niet meer.

'Dat zou ik nooit doen! is een interessant boek om zelf te lezen. De teksten zijn heel duidelijk en grappig opgeschreven. Nog leuker dan lezen, is om met het boek aan de slag te gaan op club, in de klas of op een feestje.'  - Nederlands Dagblad

€ 7,50
Op voorraad
Bestelnummer
6528

Gegevens

Hoe goed ken jij jezelf ? Je denkt: Dat zou ík nooit doen, maar ondertussen... In dit boek kun je lezen waarom je je soms anders gedraagt dan je verwacht had. Het gaat over zien en niet zien, onthouden en vergeten, proeven, gehoorzamen, bij een groep willen horen en elkaar accepteren. Elk hoofdstuk begint met een doe-het-zelftest, waarmee je zelf meteen ervaart waar het hoofdstuk over gaat.

  • Met bizarre verhalen en gekke feiten
  • Vol illustraties, raadseltjes en tests

Over de auteurs

Bette Westera schrijft al haar hele leven. Haar boeken werden veelvuldig bekroond en haar humor wordt alom geprezen. De verhalen zijn geestig, ontroerend en herkenbaar voor kinderen en volwassenen. Bette’s dochter Naomi Tieman studeerde sociale psychologie en heeft daar veel over te vertellen. Dit is haar debuut!

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 6528
Type Boek studieboek
Auteur(s) Bette Westera en Naomi Tieman
Illustrator(en) Sylvia Weve
ISBN 9789026133398
Aantal pagina's 144
Verschijningsjaar 2012
Productuitvoering hardcover
Type product studieboek

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo