Afscheidsmusical Klaar voor vertrek!

Auteur(s): Erik Idema en Gerard van Midden
Type product: musicalpakket

Sluit de basisschooltijd af in… Torremolinos! Check in op een luxe cruiseschip en laat je meevoeren op een avontuurlijke reis vol spanning en humor langs afwisselende bestemmingen. Met de feestelijke musical Klaar voor vertrek schittert iedere leerling met zijn eigen talent in de spotlights.

Met standaard vele extra’s voor een optimale voorbereiding en uitvoering! Bekijk hier ook www.musicalklaarvoorvertrek.nl. Deze speciale site is geoptimaliseerd voor het digibord!

€ 143,45
Op voorraad
Bestelnummer
8660

Gegevens

Het verhaal

Paniek bij kapitein Zandbank van cruiseschip MS Horizon; hij roept iedereen op met hem mee te varen en dieven te ontmaskeren die zijn schip teisteren met diefstallen en berovingen. Zijn beloning: 100.000 euro. Het resultaat: een schip vol wonderlijke jonge en oude speurneuzen die de jackpot ruiken.

De groep jongeren en ouderen komen tijdens deze avontuurlijke reis tegenover elkaar te staan. Terwijl de dief zijn slag blijft slaan, verdenken en wantrouwen de jongeren en ouderen elkaar en geven ze elkaar de schuld van alles wat mis gaat. De jongeren vinden de ouderen en het schip maar suf en doen alles om de boel eens goed op stelten te zetten. Bijvoorbeeld met een grandioos ‘open podium’,  waarin iedereen zijn eigen talent kan laten zien. Maar vergis je niet in de oudjes!

Het bonte gezelschap beleeft zijn avonturen op het schip, in Parijs en Lissabon en sluit de reis af met een spetterend feest af op Torremolinos.

Een feestelijke musical op verrassende locaties, voor een fantastisch afscheid van groep 8!

Klaar voor ieder talent

Acteren, zingen, muziek maken, dansen, filmpjes maken; het maakt niet uit welk talent je hebt, want je kunt ieder talent laten zien in deze feestelijke musical!

 • De musical sluit af met een ‘open podium’. Je kunt dit feest invullen zoals je zelf wilt, zodat iedereen zijn eigen talent kan laten zien. Dansen, muziek maken, zingen; het is aan jou.
 • Bij de musical maak je zelf een aantal filmpjes, die een plek krijgen in het verhaal. Dus ook je technische talent kun je voor deze musical gebruiken.
 • Op de cd staan niet alleen alle liedjes (gezongen en soundmix-versie), maar ook de bladmuziek. Zo kun je een echte band toevoegen aan de musical.
 • Op www.musicalklaarvoorvertrek.nl krijg je in zes instructiefilmpjes praktische tips. Zo leer je snel en simpel alles over het optimaal uitvoeren van een musical.
 • Bij de musical ontvang je het complete script als Word-document. Je kunt de musical dus eenvoudig aanpassen.
 • In de musical zijn 20 rollen uitgeschreven, met een variatie in hoeveelheid tekst.

Helemaal klaar, dankzij compleet pakket

Standaard beschik je over een compleet musicalpakket, waarmee je de musical eenvoudig voorbereidt en opvoert.

 • Het musicalpakket bestaat uit 6 tekstboekjes en een cd. Je kunt extra tekstboekjes en cd's bijbestellen. Ook leuk als afscheidscadeau!
 • Op de cd staan alle ingezongen liedjes, de soundmixversies, instrumentale effecten, voice-overs en geluidseffecten. Als je de cd in de computer uitleest vind je ook bladmuziek, liedteksten, een programmaboekje, poster en uitnodiging in de vorm van een flyer.
 • Op www.musicalklaarvoorvertrek.nl maak je snel persoonlijke tickets voor de cruise, waarmee je bezoekers uitnodigt voor de afscheidsavond.
 • In het tekstboekje staan naast de rolverdeling en tekst ook tips voor het decor, kleding en rekwisieten.

Goed om te weten

 • Speelduur circa 75 minuten
 • 20 uitgeschreven rollen, uit te breiden tot 35 en te beperken tot 14
 • 8 liedjes
 • Het musicalpakket kost € 139,50
 • Extra tekstboekjes kosten € 3,50 per stuk (vanaf 30 exemplaren: € 2,50)
 • Extra cd's kosten € 18,95 per stuk (vanaf 10 exemplaren € 5,-)Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 8660
Aantal Rollen 20-25
Auteur(s) Erik Idema en Gerard van Midden
Muziek Gerard van Amstel
Illustrator(en) Richard Feld
ISBN 9789069863375
Aantal pagina's 40
Verschijningsjaar 2016
Productuitvoering musical (6 tekstboekjes cd-extra)
Type product musicalpakket
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo