Mijn schooltijd 2012-2020

Auteur(s): Han van Bree
Type product: afscheidsboek

Dit product is uitverkocht. Voor vragen kunt u bellen met onze klantenservice: 033 460 19 40.


Geef leerlingen hét afscheidscadeau voor groep 8 cadeau. Een prachtig aandenken met gebeurtenissen uit hun basisschooltijd: (wereld)nieuws, hypes, sport en nog veel meer. Voor- en achter in het boek is ruimte voor eigen foto’s en herinneringen!

Het nieuws tot en met april 2020 staat erin. Inclusief het laatste nieuws over de coronacrisis en het sluiten én weer opengaan van de scholen! 

Een boek dat nu al leuk is om te hebben. En jaren later kijken kinderen met nog veel meer plezier terug op hun basisschooltijd aan de hand van dit boek en zeggen ze: 'O ja, weet je nog...'

Bekijk de speciale website van Mijn schooltijd met o.a. een gratis lesbrief voor groep 8, een dankwoord voor de afscheidsavond en leuke tips voor gebruik van het boek!

€ 11,85
Niet op voorraad
Bestelnummer
6020
  • Vanaf 10 exemplaren € 11,26
  • Vanaf 30 exemplaren € 10,67

Gegevens

Inkijkexemplaar:

Afscheid groep 8

In Mijn schooltijd - herinneringen aan acht basisschooljaren vinden leerlingen uit groep 8 de hoogte- en dieptepunten uit het nieuws van acht jaar dat zij op de basisschool zaten. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod voorzien van kleurenfoto’s uit het nieuws:

  • de belangrijkste politieke gebeurtenissen
  • (wereld)nieuws
  • mode
  • muziek
  • sport
  • rages en trends
  • met in de marge allerlei nieuwsfeitjes

Een uniek cadeau voor het afscheid van groep 8!

De onderwerpen zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Gebeurtenissen in het Koninklijk Huis, zoals de kroning van Koning Willem-Alexander in 2013. Maar ook de laatste Harry Potter-film, de zwartepietendiscussie, de crash van de MH17, 'The Netherlands Second' en de Luizenmoeder. Met uiteraard ook aandacht voor de Nederlandse sporters die succesvol waren tijdens de Olympische Spelen van de laatste 8 jaar. En niet te vergeten, de onderwijsstakingen en het sluiten van de scholen vanwege de coronacrisis. Het nieuws tot en met april 2020 staat erin.

Er is ruimte in het boek om eigen herinneringen vast te leggen. Er kunnen foto’s van klasgenoten ingeplakt worden. De eigen klassenfoto kan toegevoegd worden. Leerlingen kunnen aantekeningen over hun schooltijd in het boek zetten en ook de leraar kan iets persoonlijks ten afscheid schrijven.

Mijn schooltijd is een afgeleide uitgave van de bekende serie ‘Het aanzien van’ van Uitgeverij Het Spectrum. Speciaal gemaakt voor het afscheid van groep 8.

Lesbrief voor groep 8 en andere leuke downloads

Op deze pagina vindt u de lesbrief 'Afscheid van groep 8' als download, met leuke activiteiten rondom het nieuws en herinneringen aan de basisschooltijd. Ideaal voor scholen die Mijn schooltijd cadeau willen geven en samen met leerlingen terugblikken op de afgelopen 8 jaren. Bijvoorbeeld in de laatste weken voor de zomervakantie. Een mooie manier om aandacht te besteden aan het afscheid van groep 8!

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 6020
Auteur(s) Han van Bree
ISBN 9789057885556
Aantal pagina's 160
Verschijningsjaar 2020
Productuitvoering hardcover
Formaat 21 x 26 cm
Type product afscheidsboek
Leeftijd bovenbouw

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo