Weet jij hoe laat het is? - posters

Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

De set bestaat uit zeven posters: een basis wijzerplaat, een knipvel met wijzers, 4 afbeeldingen voor advent en een afbeelding voor kerst. Het formaat van de posters is A2 (42x59,4 cm.)

€ 25,95
Op voorraad
Bestelnummer
5859

Gegevens

Thema Weet jij hoe laat het is?

Advent is een periode van verwachten, van reikhalzend uitkijken naar wat komt. Bij verwachting speelt tijd een belangrijke rol: hoe lang duurt het nog? Je kunt op je horloge of op de kalender kijken om te zien hoever de tijd gevorderd is. Maar soms kun je ook aan andere dingen zien of je verwachting al bijna vervuld wordt. De Bijbelverhalen van deze periode laten zien hoe mensen met een ‘vooruit-ziende’ blik hebben uitgekeken naar de komst van de Heer

Andere onderdelen van het adventsproject die u kunt bestellen zijn:

Toelichting adventsproject

Op 20 september gaf hoofdredacteur Erik Idema in een webinar toelichting op de verhalen, liedjes en andere materialen uit het project. Op de site van Kind op Zondag kunt u dit webinar terugkijken en vindt u het projectlied en het filmpje over het maken van de klok. 

Naar de site van Kind op Zondag

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5859
Verschijningsjaar 2023
Gekoppeld aan methode Kind op Zondag

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo