Weet jij hoe laat het is? - adventsboekje voor thuis

Download product
Om dit digitale product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn op een persoonlijk account in deze webwinkel. Indien u nog geen account heeft, moet u eerst een account aanmaken. Na afronding van de bestelling vindt u in uw account een Zip-bestand dat u kunt downloaden naar uw pc.

Het adventsboekje is een boekje vol verhalen en creatieve activiteiten voor de hele adventstijd. Om met het hele gezin van dag tot dag naar het kerstfeest toe te leven. Leuk om aan alle gezinnen in uw kerk mee te geven. Of om met uw eigen familie en vriendenkring samen te lezen.

LET OP: omdat de papieren boekjes (in sets van 10) zijn uitverkocht, is het boekje nu alleen nog als download (in pdf) beschikbaar. In de download vindt u het boekje in verschillende formaten (spreads, losse pagina’s) om te kunnen printen in elke gewenste oplage. U hoeft dus maar één download aan te schaffen.

Inkijkexemplaar
€ 12,50
Op voorraad
Bestelnummer
5862
Links

Gegevens

U kunt het boekje zelfstandig lezen en gebruiken. Maar het adventsboekje is ook onderdeel van het adventsproject 2023 van Kind op Zondag.

Thema Weet jij hoe laat het is?

Advent is een periode van verwachten, van reikhalzend uitkijken naar wat komt. Bij verwachting speelt tijd een belangrijke rol: hoe lang duurt het nog? Je kunt op je horloge of op de kalender kijken om te zien hoever de tijd gevorderd is. Maar soms kun je ook aan andere dingen zien of je verwachting al bijna vervuld wordt. De Bijbelverhalen van deze periode laten zien hoe mensen met een ‘vooruit-ziende’ blik hebben uitgekeken naar de komst van de Heer.

Andere onderdelen van het adventsproject die u kunt bestellen zijn:

Toelichting adventsproject

Op 20 september gaf hoofdredacteur Erik Idema in een webinar toelichting op de verhalen, liedjes en andere materialen uit het project. Op de site van Kind op Zondag kunt u dit webinar terugkijken en vindt u het projectlied en het filmpje over het maken van de klok. 

Naar de site van Kind op Zondag

Meer informatie

Meer informatie
Bestelnummer 5862
Verschijningsjaar 2023

Bekend van

Kwink logo
Trefwoord logo
Hemel en aarde logo
Kom logo
Kind op zondag logo