Weer leverbaar: Bijbel in Gewone Taal voor jou

Categorieën
Weer leverbaar: Bijbel in Gewone Taal voor jou

We hebben deze uitgave erg gemist. Sinds vandaag gelukkig weer leverbaar! Een prachtige bijbel voor de bovenbouw. Ook erg geschikt voor het afscheid van groep 8!

De Bijbel in Gewone Taal voor jou is een speciale uitgave van de Bijbel, in woorden die we elke dag gebruiken. Met extra informatie over het ontstaan en de inhoud van de Bijbel.

Nieuw in deze uitgave zijn de veertien thema’s, waaronder: hoop, angst, verliefd zijn en kiezen. Aan de hand van voorbeelden wordt uitgelegd hoe deze thema’s een rol spelen in de Bijbel. Ook zijn er informatiepagina’s over namen die in de Bijbel een rol spelen, met verwijzingen naar de bijbehorende verhalen.

Bestel hem in onze webshop of via uw relatiebeheerder.

Gerelateerde berichten
  1. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  2. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  3. Leuke lesbrief voor groep 8! Leuke lesbrief voor groep 8! Een gratis lesbrief voor groep 8! Aan de hand van uitdagende (soms humoristische) opdrachten blikken leerlingen in groep 8 terug op hun basisschooltijd.
  4. Enthousiast kinderpanel denkt mee aan hun eigen afscheidscadeau van groep 8 Enthousiast kinderpanel denkt mee aan hun eigen afscheidscadeau van groep 8 Enthousiast kinderpanel discuseert over de onderwerpen in hun eigen afscheidscadeau; Mijn schooltijd. Kijk mee naar de leuke discussie!
© Copyright 2023 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo