Met welke musical of film neemt u afscheid met groep 8?

Met welke musical of film neemt u afscheid met groep 8?

Heeft u met groep 8 al een musical of film uitgekozen? Wat dacht u van ‘Strafkamp 8’: Hoe de kampweek van groep 8 toch iets anders loopt dan ze hadden gedacht. Of ‘Klaar voor vertrek’: Check in op een luxe cruiseschip en laat je meevoeren op een avontuurlijke reis.

Maak samen met uw klas een onvergetelijk afscheid. Bekijk al onze films en musicals.

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo