Kwink-coach trainingen in 2020; meld je alvast aan!

Categorieën
Kwink-coach trainingen in 2020; meld je alvast aan! Gebruikt uw school Kwink en wilt u volgend jaar Kwink-coach worden? Meld u dan alvast aan voor de trainingen!

Wij adviseren om bij het gebruik van Kwink voor sociaal-emotioneel leren op uw school om een Kwink-coach aan te stellen. Dat kan een gedragspecialist, een intern begeleider of een leerkracht zijn. Zij dragen zorg voor een optimaal gebruik van Kwink om zo sociaal-emotioneel leren binnen de school hoog op de agenda te houden door het team te enthousiasmeren. Wij bieden daar verschillende trainingen voor aan in een reeks. Bestaande uit een basistraining, een verdiepingstraining en een praktijktraining. Voor 2020 staan de trainingen weer ingepland door onze trainers Marijne Sammels, Marjo ter Hoeve en Danielle Heuts! Trainers met veel ervaring voor de klas, als gedragspecialist en een reeks aan opleidingen gerelateerd aan gedrag van kinderen. Uit evaluaties blijkt dat 9 van de 10 mensen de Kwink-coach trainingen zeer waarderen. Bekijk www.kwinkopschool.nl/kwink-coach voor meer informatie. Tot ziens!

Gerelateerde berichten
  1. Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Veel succes voor alle 85 scholen die Kwink uitproberen! Meer dan 85 scholen proberen Kwink uit! Heel veel plezier in de klas!
  2. Kwink voor ouders Kwink voor ouders Wilt u ouders enthousiasmeren over Kwink op jullie school?
  3. Fijne Paasdagen! Fijne Paasdagen! Wij wensen u graag fijne Paasdagen!
  4. NIEUW! Kwink-banier voor zichtbaarheid van Kwink in de school NIEUW! Kwink-banier voor zichtbaarheid van Kwink in de school Laat de ouders van de leerlingen van uw school het belang van sociaal-emotioneel leren zien! Met deze nieuw Kwink-banier.
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo