Gratis adventsboekje Geef licht!

Gratis adventsboekje Geef licht! Leef jij ook samen met de kinderen naar kerst toe? Vraag dan nu het gratis adventsboekje aan. Voor kinderen en hun (groot)ouders.

Een boekje met inspiratie voor elke dag in de vorm van o.a. Bijbelverhalen, liedjes en gebeden. Dit cadeautje wordt u aangeboden door Kids in Actie, Kind op Zondag en DaaromKerst. Er is ook een mooi filmpje gemaakt met een paar voorbeelden van de activiteiten voor het hele gezin: https://youtu.be/3wDqjpNGEc8.

Het boekje kunt u hier bestellen: http://bit.ly/2q7OUA8.

Wij wensen u een mooie adventstijd toe.

Related Posts
  1. Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Enthousiasme bij de première van de paasfilm 'schuldig'! Wat een enthousiasme bij de première van de nieuwe film 'schuldig' bij Trefwoord, Kind op Maandag en Hemel en Aarde ! Deze film staat 28 januari voor onze abonnees online.
  2. Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Daar gaan ze dan! Afscheid kinderen groep 8 Het jaar 2019 is nog maar net begonnen, of u bereidt zich al voor op het afscheid van uw leerlingen van groep 8. Wij helpen u daar graag mee met bijvoorbeeld dit unieke afscheidsgeschenk!
  3. Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond! Zorg voor een spetterende afscheidsavond voor groep 8!
  4. Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Nieuw! Humoristisch prentenboek voor kleuters Humoristisch prentenboek voor de Pasen. Voor kleuters!
© Copyright 2020 Kwintessens Disclaimer | Privacy Ideal Logo